PG Dip International Healthcare Management

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Challenge magát a progresszív posztgraduális diploma a nemzetközi egészségügyi menedzsment , amely biztosítja az Ön számára a rendszeres és kritikus megértése vezetői és irányítási elmélet, kihívások és gyakorlatok egy globális egészségügyi környezetben.

Ez a kurzus bemutatja Önt a nemzetközi egészségügyi ellátás bonyolultságához, amely számos kihívást jelentő és gondterhelt üzleti és egészségügyi témát ölel fel.

A szaktanácsadók által kifejlesztett, fejlett program az egészséggondozás menedzsmentjének elvét, elméleteit és gyakorlatait vizsgálja. Ezenkívül lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy megismerje a szolgáltatások kialakításának, tervezésének és nyújtásának folyamatát, miközben figyelembe veszi a kulturális, etikai és társadalmi kérdéseket.

Ezen a kurzuson megtanulhatja, hogyan elemezze, összehasonlítsa és tükrözze az egészségügyi menedzsment különböző nemzeti és nemzetközi megközelítéseit, figyelembe véve a külső kontextust, a kortárs problémákat és a hatásokat. A globális egészségügyi menedzsment megközelítéseit is megismerheti azzal, hogy minden nap, a személyes és a közösség tapasztalatait összekapcsolja a menedzsmentelméletgel.

A posztgraduális diploma befejezésekor kínálunk Önnek lehetőséget arra, hogy egy teljes Mester számára (180 kredit után) részesüljenek.

Tanulás és értékelés

Az online tanulásnak köszönhetően szabadon tanulmányozhatja, hogy mikor és hol van - otthon, az ebédidőben vagy bárhol máshol van internet-hozzáférése.

Az összes online tanfolyamnak indikatív tanulmányi időtartama van, amely útmutatást nyújt ahhoz, hogy a kurzus mennyi időt vesz igénybe. Az aktuális időtartam hosszabb vagy rövidebb lehet a tanulás sebességétől függően, a tanulási lehetőségek megválasztása és a modulok elérhetősége. Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint az indikatív tanfolyam időtartama a modulok megduplázásával bizonyos időkben; azonban a minimális vizsgálati időtartamok alkalmazandók.

Minden tanfolyamunk rendszeres kezdési időpontokkal rendelkezik az egész évben. Tanévünk modulokba szerveződik, tipikusan a modulok közötti egy-kéthetes szünettel és egy strukturált háromhetes szünettel a karácsonyi időszakra. A diákok a pályázati folyamat során kurzus menetrendet kapnak.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. Minden kurzus csak angol nyelven érkezik.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral. Annak érdekében, hogy megkapja a szükséges támogatást az oktatójától, húsz diákra lefedjük az osztályméreteinket.

Értékelés

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. A posztgraduális diploma nemzetközi egészségügyi menedzsmentben való értékelése az írásos tanfolyam kombinációján alapul.

Mindig tudatában van a jelenlegi ideiglenes besorolásnak a program kezdetétől, lehetővé téve, hogy értékelje a jelenlegi tanulási módjainak sikerességét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak. Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

  • világosan megmutatja jelzéseit a jegyzetfüzetedben, amelyet bármikor megtekinthet, amikor bejelentkezik a tanulási platformra
  • a gyors munkavégzést értékelték annak érdekében, hogy a gradebook mindig naprakész legyen
  • értékeli a munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról
  • biztosítva, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a hallgatói tanácsadóval
  • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Amellett, hogy minden munkát gyakran értékelünk, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére.

Karrier kilátások

Ez a Posztgraduális Diploma a Nemzetközi Egészségügyi Menedzsment bizonyítani fogja, hogy a jelenlegi és a jövőben a munkaadók, hogy rendelkeznek mind a szenvedély és elkötelezettség az online tanulmányok és előre a karrierjét, mint a menedzser a globális egészségügyi ellátás.

A program által megszerzett vezetői ismeretek lehetővé teszik, hogy számos szakmai környezetben előrelépjen, míg az Ön által kifejlesztett átruházható készségek (beleértve a kommunikációt, a kritikai gondolkodást és a kutatásokat) majdnem minden iparág vagy ágazat.

A program vezethet a kórházi menedzsment, a járóbeteg-ellátás és a közegészségügy, a támogató szolgálat vezetői és az üzleti életben és az egészségügyben betöltött több szerephez.

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

Belépési követelmények

Olyan rugalmas belépési követelményekkel rendelkezünk, amelyek mind az egyetemi, mind a munkaalapú tapasztalataikat, valamint a tanfolyam motivációját vizsgálják. Két belépési útvonalunk van a PG Dip International Healthcare Management programunkra:

1. Tanulmányi belépési útvonal

Annak érdekében, hogy kielégítsük a PG Dip International Healthcare Management programjának az Academic Entry Útvonal követelményeit, legalább a következő képesítéssel kell rendelkeznie:

  • Egy egyetemi diplomát egy elismert intézménytől, amely egyenértékű az Egyesült Királyság tiszteletbeli diplomájával vagy megfelelő szakképesítéssel.

Ha az angol nem az első nyelv, akkor az IELTS (Academic) 6.5 vagy azzal egyenértékű. Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

Nem kell bizonyítania az angol nyelvtudását, ha Ön állampolgár, vagy ha az Egyesült Királyság valamelyikének megfelelő végzettségét elvégezte, bármelyik országban.

2. A munkatapasztalat bejárata

Elismerjük, hogy sokféle módon szerezhet szaktudást, és az előzetes tudományos teljesítmény nem az egyetlen mutatója a pályázó képességeinek. Ezért, ha nem felel meg a fenti minimum tudományos normáknak, továbbra is jogosult a munkatapasztalat-bejegyzés útján való regisztrációra.

Annak érdekében, hogy megfeleljen a PG Dip International Healthcare Management program munkatapasztalat-bejárási követelményeinek, legalább a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

  • Legalább öt év magas szintű munkatapasztalat.
  • Az angol nyelvtudásnak az IELTS (Academic) 6.5-nek megfelelő szinten kell lennie.

A pályázatát egyéni alapon kell figyelembe venni, figyelembe véve a tanfolyam, a korábbi munkatapasztalat és egyéb releváns képesítések motivációját, amely bizonyítja a program sikeres befejezésének képességét.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha beiratkozol a PG Dip Nemzetközi Egészségügy menedzsment programjára, de úgy döntünk, hogy az online tanulás nem az Ön számára, akkor az ajánlati levélben feltüntetett kezdő dátumtól számított 21 napon belül visszavonhatjuk. Ha befizetett egy első letétet, akkor teljes visszatérítést kap.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Tovább

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Kevesebb
Colchester , UK Online + 1 Több Kevesebb