Pályakezdő programok az akupunktúrában és a kínai orvoslásban (MSTCM, DACM, DAOM, átmeneti DACM)

Általános információk

Program leírás

Pályakezdő programok az akupunktúrában és a kínai orvoslásban (MSTCM, DACM, átmeneti DACM)

Kiváló oktatókkal és szigorú tantervekkel 1980 óta alapították az Amerikai Hagyományos Kínai Orvostudományi Főiskolát (ACTCM) a California Institute of Integral Studies ( CIIS ), az akupunktúra és a kínai orvoslás iskoláját, mint az Egyesült Államok kiemelkedő kínai orvostudományi főiskoláját és az akupunktúrás iskolát. három fokozat mélyreható oktatást és gyakorlati tapasztalatokat kínál a hagyományos kínai orvoslás, az akupunktúra, a kínai gyógynövényzet, a Shiatsu és a Tui Na masszázs, valamint a holisztikus gyógyítás területén. Pályakezdőink szakembergyógyászok, akik független környezetben és integráló orvostudományi csapatokban dolgoznak, és vezetőik a saját területén.

  • Az ACTCM mesterképzése (MSTCM) új, a területen dolgozó hallgatóknak kínál átfogó ismereteket és klinikai jártasságot annak érdekében, hogy gyakorló egészségügyi szolgáltatóvá és akupunktőrré váljanak.
  • Első szakmai doktori fokozatunkat (DACM) a terület új hallgatóinak szánták, akik doktori szinten akarnak belépni a szakmába.
  • Fokozott posztgraduális doktori fokozatot kínálunk az akupunktúrák gyakorlói számára (átmeneti DACM), akik új klinikai és tudományos készségeket kívánnak kifejleszteni, valamint kutatási, oktatási és tudományos munkába járni.

Rólunk

Az 1980-ban San Franciscóban alapított Amerikai Hagyományos Kínai Orvostudományi Főiskola (ACTCM) a California Institute of Integral Studies ( CIIS ) az ország egyik legrégebbi akupunktúrás és kínai orvostudományi főiskolája. Kiemelkedő oktatók és szigorú tanterv hozta létre az ACTCM-et, mint egy igazán kivételes programot, amely a világ minden tájáról behozza a hallgatókat. Az ACTCM akupunktúrás és hagyományos kínai orvoslás területén mester- és doktori fokozatot kínál, valamint bizonyítvány-programok, nyilvános osztályok és továbbképzési tanfolyamok széles választékát kínálja. 2015-ben az ACTCM csatlakozott a California Institute of Integral Studies ( CIIS ), amelynek székhelye szintén San Francisco-ban található. Az „Öböl legjobbjaként” elismert ACTCM akupunktúra

A főiskola elismerést kapott a fenntartható egészségügyi ellátás előmozdításában betöltött erőteljes vezetői szerepéért is, különösen a veszélyeztetett fajok WWF-fel, AAF-fel, az amerikai halakkal és vadon élő állatokkal, valamint a Save the Tiger Fund segítségével.

Küldetésünk

Az ACTCM példaértékű szakmai oktatást és minőségi betegellátást biztosít az akupunktúra és a kínai orvoslás, valamint a kapcsolódó egészségügyi területeken.

A látomásunk

Az ACTCM az oktatás kiválóságának nemzetközi központja lesz, amely elősegíti a kínai orvoslás és az egészségügy szakmai együttműködését és fenntarthatóságát.

Főbb értékeink

Az ACTCM átfogja a hagyományos kínai orvoslás filozófiáját és szellemét, és minden erőfeszítés során igyekszik megtestesíteni a következő értékeket:

  • becsületesség
  • Sokféleség
  • Gondoskodó
  • Harmónia
  • Együttműködés

Érdekli az ACTCM?

Az ACTCM-et megkülönbözteti programjaink és oktatóink kiválósága, valamint a páratlan lehetőség, hogy hallgatóinknak lehetőséget kínálunk a kínai orvoslás területén történő felfedezésre és növekedésre.

Felvételi

A CIIS ACTCM két fokozatot kínál a kínai orvostudomány karrierjét megkezdő hallgatók számára, egy mesterképzést (MSTCM) és egy első szakmai doktori programot (DACM). Azoknak a hallgatóknak, akik már gyakorolnak területen és / vagy engedéllyel rendelkeznek, posztgraduális doktori programot kínálunk (átmeneti DACM). Tekintse meg a kurzuskatalógusunkat, hogy többet megtudjon az egyes programokban kínált osztályokról a www.actcm.edu vagy a www oldalon. CIIS .edu. Az ACTCM jelenleg összes programra elfogadja a pályázatokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Kevesebb