Orvosi bioinformatika mesterei

Általános információk

Program leírás

ÁTTEKINTÉS

Az Orvosi Bioinformatika Mesterképzése az orvosi, biológiai és egészségügyi rendszerek információs rendszereinek tervezésében, fejlesztésében, karbantartásában és irányításában a vezetői és felügyeleti szinten végzett diplomásokat készít.

Különösen, ez a program a diplomásoknak a következő területeken speciális készségeket biztosít: komplex biomedikai szoftverek a tudományos és technológiai innováció területén diagnosztikai és terápiás célokra; komplex információs rendszerek a klinikai és bioinformatikai adatbázisok kezelésére; szoftverek orvosi és biológiai adatok feldolgozásához klinikai döntéstámogató rendszerekben; heterogén és összetett architektúrákkal rendelkező egészségügyi információs rendszerek; vizuális interfészek a bioinformatika számára.
A teljes angol nyelvű tanítás elméleti alapot és módszertani és technológiai több- és interdiszciplináris tudást biztosít az orvosi informatikai és komplex bioinformatikai intelligens rendszerek tervezésével, elemzésével és fejlesztésével kapcsolatos kérdések kezelésére.

PROGRAM RÉSZLETEK

 • Típus: Posztgraduális és mesterképzés
 • Időtartam: 2 év
 • Kategória: LM-18 - Classe delle lauree magistrali az Informatica-ban
 • Ellenőrző test: Collegio Didattico di Informatica
 • Információ: Amministrazione Collegi del Dipartimento di Informatica
 • Honlap: VERONA
 • Referencia osztály: Számítástechnika
 • Makró terület: Tudomány és technika

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS SZAKMAI ÖSSZEFOGLALÁS NEM EU-TANYAGOS hallgatók számára:

Pályázati felhívás a University of Verona nemzetközi mesterképzési programokba való felvételre, azon nem EU-hallgatók számára, akik külföldi tudományos fokozattal rendelkeznek és az Európai Unión kívül élnek.

A 2020/2021-es tanévre 16 ösztöndíjat ítélnek oda az EU-n kívüli országok legjobb jelölteinek . Kérjük, figyelmesen olvassa el a „Pályázati felhívás” részt további információkért. A jelentkezési határidő: 2020. március 31. , 12.00, délben (olasz idő szerint, GMT 1). Kell segítség? Írjon nekünk az admissions@ateneo.univr.it címen

A pályázati felhívás és további információk a következő linken találhatók:
https://www.univr.it/it/i-nostri-servizi/avvisi/-/avviso-servizio/1890

ÖSZTÖNDÍJAKAT

A University of Verona számos ösztöndíjat kínál kiváló hallgatók jutalmazásához és / vagy az alacsony jövedelmű családok támogatásához. Az ösztöndíjak célja a hallgatók megélhetési költségeinek egy részének fedezése az egyes tanulmányi években.

 • University of Verona által támogatott ösztöndíjak - Nemzetközi Master fokozat 2020/2021-ig
 • Tandíj az EU-n kívüli hallgatók számára.
 • Tandíjak, adók, kedvezmények, érdemeken alapuló juttatások és adómentességek - alapképzés és mesterképzés
 • A hallgatói díjakra vonatkozó rendeletek

· Részmunkaidős munka a hallgatók számára

EGYÉB FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK

 • Ösztöndíjak, amelyeket az olasz Külügyminisztérium finanszírozott
 • Fektesse be tehetségét Olaszországba

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Verona is dedicated to innovation and to maintaining the high quality of its teaching and research. The institution has 22,689 students, and 1,500 teaching and non-teaching staff all ... Tovább

The University of Verona is dedicated to innovation and to maintaining the high quality of its teaching and research. The institution has 22,689 students, and 1,500 teaching and non-teaching staff all dedicated to a continual process of growth and to the development of human, structural and financial resources. Kevesebb