Orvosi diplomát

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Mintegy Ballagási

A Medicine Egyetemi kurzus tartják a megállapodást UM - University of Morón, és a brazilok középiskolás vagy teljes felsőoktatás számára, akik szeretnének cím doktor.

Mivel a nagy kereslet a brazil hallgatók álom képzés orvostudomány, de a pénzügyi nehézségek, az elérhetőség, a meglévő intézmények hazánkban, az intézmények egyezményeket ez az egyedülálló program.

A projekt által kínált ISped alakult 2009-ben együtt UM - University of Morón, és az első osztályú kezdődött 2010-ben, alkotó 2015 végéig.

Jelenleg mintegy 5000 brazil diák tanul gyógyszert Argentínában, elosztott különböző egyetemeken, amelyek szerinte a világ legjobb és hivatkozások a különböző kapcsolódó tantárgyak karrierjét.

Tekintettel erre a helyzetre, az érintett intézmények a projekt úgy döntött, hogy hozzon létre különbségek a brazil egyetemi hallgatók a tanfolyamok célja, hogy jobb felkészülés a meglévő újraérvényesítés vizsgálat Brazíliában, amelyek szerepelnek az egyetem történetéről, és különösen a képzés illetékes orvosok a szakma minőségi hazánkban.

A program tartalma hasonló a brazil egyetem, ami megkönnyíti a cím elismerést kapott Argentínában, és az álom megvalósításának gyakorlati és gazdaságos módon több száz ember.

differenciálművek

 • A folyamatos felügyelet alatt a hat év során időtartama kizárólag saját titkársága szolgálja a brazil versenyző.
 • Jóváhagyta a kiválasztási folyamat nem kell venni a jegyet pálya (más néven CBC argentin egyetemek).
 • Körülbelül 1700 óra / osztály brazil alanyok ki a történelem az egyetem szerint az utolsó újraérvényesítési vizsgálatok Brazília (EXCLUSIVE).
 • Tandíj értékekkel akár 3-szor alacsonyabb, mint bármely más magánegyetem Brazíliában.
 • Intenzív spanyol nyelvtanfolyam tartó félévben, hogy megtanulják a helyi nyelvet.
 • Szabályozását a szükséges dokumentációt az illetékes szerveket, hogy tanulmányozza Argentínában.
 • A hallgatók felkészítése révén elméleti és gyakorlati események frissítésére vonatkozó témák brazil gyógyszert minden évében a kurzus.
 • Előkészítő tanfolyam vizsgálatára revalidate és egyéb bizonyítékok újraérvényesítéstől, elérhető az elmúlt évben.
 • informatív segítséget egész folyamán a lakhatás terén, egészségügy, közlekedés, élelmiszer, többek között.
 • folyamatos kapcsolattartás a családtagok Brazíliában megszerezni a szükséges információkat a hallgató Argentínában.
 • virtuális környezetben áll a diákok, a szülők és / vagy felügyeletet lát értékelés, a teljesítmény, és az összes tudományos élet a diák.
 • Gyakorlati órák a nagy kórházak és klinikák Argentína az első évben a kurzus.
 • A nemzetközi tapasztalatok végzett kezd az orvosi készülék által kibocsátott az egyetem, mint a világ egyik legjobb, díjakat nyer Európában és Latin-Amerikában, az irányt az ember, aki forradalmasította az orvosi pálya révén a találmány a mesterséges szív.
 • Támogatása és felügyelete ISped, már ismertek a nemzetközi oktatás azáltal, hogy minőségi szolgáltatásokat szakemberek részt mester és doktori országokban Dél-Amerikában.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

A UAA – Universidad Autónoma de Asunción teve origem no ano de 1978 através da criação da Escola Superior de Administração de Empresas (ESAE), com o objetivo inicial de formar recursos humanos para as ... Tovább

A UAA – Universidad Autónoma de Asunción teve origem no ano de 1978 através da criação da Escola Superior de Administração de Empresas (ESAE), com o objetivo inicial de formar recursos humanos para as empresas existentes no Paraguai. Atualmente a UAA conta com mais de 125 convênios em todo o mundo, sendo a única do país reconhecida nos EUA pela ACBSP – Accreditation Council for Business Schools & Programs. Além deste reconhecimento, a UAA também conta com grande prestígio internacional, sendo considerada em 2015 pela QS TOP UNIVERSITIES uma das 3 melhores Universidades do Paraguai e listada entre as mais indicadas da América Latina. Para cumprir com toda essa responsabilidade, a UAA tem como missão continuar oferecendo um serviço de qualidade, contando com recursos físicos expressamente adequados a educação universitária e recursos humanos especializados em suas respectivas atividades, mantendo assim seu reconhecimento de melhor infraestrutura educacional do Paraguai. Kevesebb
Sao Paulo , Buenos Aires + 1 Több Kevesebb