Orvosi asszisztens diploma

Általános információk

Program leírás

Az Orvosi Asszisztens program célja, hogy felkészítse a férfiakat és a nőket az egészségügyi ellátást végző csoport tagjaként való ellátására, valamint adminisztratív és klinikai eljárások elvégzésére. Ez leggyakrabban ambuláns környezetben történik, például orvosi irodákban és klinikákban.

A NIACC tantermek közé tartoznak a legújabb számítógépek, irodák és laboratóriumi berendezések. A NIACC Medical Assistant Diploma programot a Bizottság az Allied Health Education Programok akkreditációjáról (www.caahep.org) akkreditálja az Orvosi Segítségnyilvántartó Testület (MAERB) ajánlása alapján.

Akkreditációs Bizottság az Allied Health Education Programs
25400 US Highway 19 North, Suite 158
Clearwater, FL 33756
727-210-2350
www.caahep.org

Bejárat követelmények

A diákokat arra ösztönzik, hogy találkozzanak a tanácsadóval a program beiratkozása előtt, hogy megbeszéljék a billentyűzet, az olvasás, az írás és a matematika értékelését annak megállapítása érdekében, hogy további sikeres munkára van szükség a siker előmozdításához. A programba való belépéshez legalább 35 wpm billentyűzet szükséges. A programban való részvétel elősegítésére egy elővételi teszt kerül végrehajtásra. Alapvető életviteli támogatás (BLS) minősítés szükséges a program elfogadásakor. A jelenlegi immunizációval és a testi és lelki egészséggel kapcsolatos bizonyítékot is alátámasztó fizikai vizsgálatra is szükség van a klinikai eljárások I. előtt. Bűnügyi háttérellenőrzések és felnőtt / eltartott visszaélések ellenőrzése szükséges. Drogtesztet is szükség lehet az egyes szervek. Ezen ellenőrzések eredményeit fogja felhasználni szerződött klinikai szolgáltatások meghatározására klinikai jogosultság. Költségei követelmények feladata lesz a diák.

A diákoknak legalább 2,00 (C) fokozatú középiskolát kell teljesíteniük a program tanfolyamokon, hogy továbbjuthassanak a gyakorláshoz. (Az I. és II. Klinikai eljárások, a testszerkezet és a funkció (vagy az I. és II. Anatómia és a fiziológia) minimális C-fokozat megengedett, és az I. és II. Orvosi terminológiában minimális C-érték szükséges.) * Minden első tanfolyamot sikeresen be kell fejezni a fentiek szerint, mielőtt a második ciklusba belépne. Ezenkívül a diákoknak meg kell felelniük a tanfolyam követelményeinek, mielőtt megkezdenék a gyakorlatot. A hallgatónak meg kell követelnie a távolságot a gyakorláshoz. A gyakorlatokat véletlenszerűen a hallgatóhoz rendelik, és az elérhető helyek az adott ügynökség engedélyétől függenek. A gyakorlati tapasztalat során semmilyen javadalmazást nem nyújtanak.

A program előrehaladásáról és az egyedi programpolitikáról szóló további információ az egyes hallgatóknak az egyedi program kézikönyvében található. A hallgatókat az első MA osztály napján adják meg. A diákok a program során a kézikönyvre vonatkoznak.

Diploma megszerzett

Miután sikeresen befejeződött az Orvosi Asszisztens tanterv, amelynek középiskolai átlaga 2,00 (C) vagy magasabb, és egy minimális összkapacitású középiskolai átlagpont 2,00 (C), a hallgató elnyerte a diplomát. Ezenkívül a hallgató jogosult a nemzeti minősítő vizsgára, hogy CMA-AAMA (Certified Medical Assistant) legyen.

A tanúsítási vizsga 2001. januári adminisztrációjától kezdve a bűncselekményt elkövető hallgatók nem jogosultak a minősítő vizsgára, hacsak az AAMA Tanúsító Testület a fegyelmi előírásokban felsorolt ​​enyhítő körülményektől függően lemondást nem ad. A hallgató a programba való belépés előtt ellenőrizheti a minősítési jogosultságot, ha az AAMA Tanúsító Testületét az AAMA (Amerikai Orvosi Asszisztensek Szövetsége), 20 North Wacker Drive, Ste. 1575, Chicago, IL 60606-2903.

Kiadások

Tandíj alapul számú óra hitel és jogszerű tartózkodás és változhatnak vagy módosítása.

Pénzügyi támogatás / Ösztöndíjak

Pénzügyi támogatás áll rendelkezésre a formában, ösztöndíj, hitelek, és a részmunkaidős foglalkoztatás (munka tanulmány). Diákok alkalmazni a pénzügyi támogatás kitöltésével ingyenes alkalmazás szövetségi Student támogatás (FAFSA).

Állásajánlatok

Az orvosi asszisztens az ország egyik leggyorsabban növekvő karrierje 2018-ig, az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala szerint. Ez az orvosi irodák és a járóbeteg-ellátás létszámának előrejelzéséhez vezethet. A technológiai fejlődés és az idős amerikaiak növekvő száma, akik orvosi ellátást igényelnek, szintén szerepet játszanak az orvosi asszisztensek növekvő igényeinek.

Az adminisztratív feladatok közé tartozik a betegek ütemezése és befogadása, az orvosi nyilvántartások elkészítése és karbantartása, az alapvető titkársági készségek és az orvosi átírás, a telefonhívások kezelése, a levélírás, az orvos és az egyének közötti kapcsolattartás és a gyakorlati pénzügyek kezelése.

A klinikai feladatok közé tartozik az aszepszis és a fertőzés ellenőrzése, a betegek története és életfontosságú tünetei, az elsősegélynyújtás és a CPR végrehajtása, a betegek előkészítése az eljárásokra, az orvos számára a vizsgálatok és kezelések segítése, a minták összegyűjtése és feldolgozása, kiválasztott diagnosztikai vizsgálatok elvégzése és a gyógyszerek előállítása és beadása az orvos rendezte.

Az orvosi asszisztensek az alábbi irodákban dolgoznak:

  • orvosok
  • Klinikák

Orvosi asszisztensek:

  • Orvosi felszerelések, például röntgen- és EKG-gépek
  • Laboratóriumi minták és berendezések
  • Telefonok, számítógépek és egyéb irodai berendezések
  • Páciens orvosi feljegyzések
  • Biztosítási nyomtatványok és egyéb papírok
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

North Iowa Area Community College (NIACC) is a nationally-ranked, two-year institution located in North Central Iowa that serves students of all ages and abilities. Starting in 1918 as Mason City Juni ... Tovább

North Iowa Area Community College (NIACC) is a nationally-ranked, two-year institution located in North Central Iowa that serves students of all ages and abilities. Starting in 1918 as Mason City Junior College, NIACC has the distinct privilege of being the oldest Iowa community college. In 2018, NIACC will be celebrating the College’s 100 year anniversary of providing an education to our students... Kevesebb