Orvosi élettan diplomás programok online

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Orvosi élettani és farmakológiai mesterképzés

140279_MedPharm-Phys_1400x4000-min.jpg

Floridai Egyetem

A Floridai Egyetem orvosi fiziológiájának és farmakológiájának online mesterképzése széles körű megértést nyújt a hallgatóknak a fiziológiáról és a farmakológiáról, különös tekintettel az emberi rendszerekre. Ebben a tömör, de átfogó programban a hallgatók az idegrendszeri, a szív- és érrendszeri, az emésztőrendszeri, a vese / kiválasztó, a légzőszervi, az emésztőrendszeri, az endokrin, a reproduktív és a mozgásszervi rendszereket vizsgálják.

Az UF Farmakológiai és Terápiás Tanszékének, valamint az Orvostudományi Főiskola Fiziológiai és Funkcionális Genomikai Tanszékének együttműködésében kifejlesztett program azoknak a személyeknek szól, akik az orvostudomány területén gyakorlati, megalapozó ismeretek megszerzésével vagy az orvosi ismeretek előmozdításával szeretnék fokozni az orvosi iskolai alkalmazásukat. azáltal, hogy akadémiai szempontból megkülönböztetik magukat

Ez a 30 kredit program 15 kreditet igényel, amely az orvosi fiziológiára koncentrál, és 15 kreditet, amely az orvosi farmakológiára összpontosít, biztosítva, hogy a hallgatók fejlett tudományos ismereteket szerezzenek az emberi test főbb rendszereiről, a gyógyszerek élő szervezetekre gyakorolt hatásáról sejtes és molekuláris szinten, valamint normális és kóros állapotban körülmények az emberi testrendszeren belül.

A hallgatók akár egy év alatt elvégezhetik ezt az online mesterképzést. A tanfolyamokat teljes egészében online kínálják, és a saját tempójában teljesíthetők. A GRE-re nincs szükség a programba való felvételhez.

Tanulói tanulási eredmények

A program előrehaladtával a hallgatók:

 1. Fejlessze ki a gyógyszerek és a biológia nomenklatúrájának mélyreható megértését.
 2. Megérteni és meghatározni a farmakodinamika, a farmakokinetika és a neurofarmakológia alapelveit.
 3. Fedezze fel és azonosítsa a gyógyszer felfedezésének szakaszait, a gyógyszer-cél kölcsönhatások alapelveit és a farmakogenetikát, mivel ezek kapcsolódnak a gyógyszerekre adott egyéni válaszokhoz.
 4. Szerezzen szakmai ismereteket a test emberi rendszereiről, mivel ezek kapcsolódnak a fiziológiához és a farmakológiához.
 5. Elemezze és megvitassa a magas vérnyomás fiziológiáját és farmakológiáját, valamint a pulmonalis fiziológiában résztvevő kvantitatív méréseket.
 6. Fedezze fel a farmakológiát, mivel az a rákra, az integumentumra, az antimikrobiális szerekre és a parazitaellenes szerekre vonatkozik.

Programköltségek

A tandíj 550 USD / óra, plusz díjak * minden hallgató számára, függetlenül lakóhelyétől. Ez a program nem fogadja el az UF EEP vagy a floridai állami tandíjmentességet.

A mesterképzés hallgatói szövetségi pénzügyi támogatásra jogosultak. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Susana Morales-szel, pénzügyi támogatási tanácsadónkkal, ha többet szeretne megtudni a segélyezési lehetőségekről.

Felvételi követelmények

Az orvosi fiziológia és a farmakológia online mester fokozatához való jelentkezéshez a következőkre lesz szüksége:

 • Alapképzés
 • Erős természettudományos alap, legalább öt teljes szemeszteres tanfolyamokkal, amelyek a biológiához, kémiahoz és / vagy fizikához kapcsolódnak
 • A felső osztályú GPA 3,0
 • Minden főiskola vagy egyetem hivatalos átirata
 • 30 USD jelentkezési díj
Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across ... Tovább

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across the spectrum of basic, translational, and clinical investigation. Kevesebb