Orvosbiológiai mérnöki (BME)

Általános információk

Program leírás

Biomedical Engineering (BME) az alkalmazás a mérnöki elvek és tervezési koncepciók a gyógyászat és a biológia egészségügyi célokra (pl diagnosztikus vagy terápiás). BME gyorsan fejlődik és a termelő fontos újítás, hogy javítsuk az életminőséget. A BME Program PPU 1997-ben alakult, hogy fenntartsák a lépést a globális fejlődés területén a technológia kapcsolatos egészségügyi és orvosbiológiai berendezések.

Az első a maga nemében Palesztinát, a BME Program vezet B.Sc. diplomát Biomedical Engineering. A tananyag készült, hogy igényeinek kielégítésére a helyi orvosi közösség; ezért összpontosít orvosi eszközöket és azok felhasználása mellett fejlesztési és karbantartási.

BME program céljai

  • Kínál specializált felsőoktatásba és a fejlődő tudományág a tudomány és a technológia.
  • Feltéve, hogy a palesztin egészségügyi szektor orvosbiológiai mérnökök, akik tudományos elmélet készségek és a képesség, hogy karbantartási szolgáltatások, Orvosi berendezés.
  • Felkészülés megfelelően képzett humán erőforrások területén a tudomány és a technológia, különös hangsúlyt fektetve a minőségi programok.
  • Bővülő posztgraduális tanulmányok és támogatva a tudományos kutatás és a szakmai tanulmányok folytatása hozzájárul a közösségi szolgálat és a kétoldalú kapcsolatokat az iparral.
  • Fejlődő hallgató személyiségjegyek a nemzeti büszkeség és a szakmai etika keresztül kiegyensúlyozott program, amely gazdag tanórán kívüli tevékenységek tervezett szerves részét képezi a hallgatói élet az egyetemen.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited pro ... Tovább

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited programs to a full entrepreneur University with several colleges offering graduate and undergraduate programs. The University’s diversified academic programs were not only tailored responding to the community needs, but they have also been developed qualitatively to compete in national and regional dimensions. Development on the level of research and community services provided have also been witnessing major leaps in the establishment of several multi-disciplinary centers of excellences that possess quality-certified laboratories and facilities that are capable of providing professional standardized testing and consultancies to various national development sectors. Kevesebb