Orvosbiológiai informatikai

Általános információk

Program leírás

salud

School of Health

A School of Health at Duoc UC kínál karrier egy ember, modern, dinamikus, innovatív és határozott elképzelés az egészségügyi problémák, erős erkölcsi alapja és a legmodernebb klinikai szimulációs központja az országban. Az iskola is biztosítja azokat az eszközöket, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy a legjobb terület szakértői.

Orvosbiológiai Informatikai

A technikus Orvosbiológiai Informatikai egy képzett szakember, aki tud dolgozni az egészségügyi intézmények az állami és a magánszektorban. Ezek a szakemberek tervezése információs rendszerek kapcsolódó döntéshozatal alkalmazásával nemzeti és nemzetközi egészségügyi előírások kódolás, a képalkotás, a kínálat, és a rendszer fejlesztése, többek között.

Ezek a szakemberek is tanácsot ad a fejlesztése az egészségügyi informatikai alkalmazások és számítástechnikai architektúra. Hasonlóképpen, ki tudják szolgálni a tanácsadói és projekt végrehajtása szervezetek, az egészséggel kapcsolatos kérdésekben, mint a folyamat elemző, projekt menedzser, tervezése és végrehajtása az egészségügyi rendszerek.

  • Szakmai Cím: diploma Biomedical Informatics

Hogyan kell alkalmazni a

Először ellenőrizze, hogy az otthoni egyetemi vagy főiskolai intézet folyamatos csere megállapodást Duoc UC.

Alaposan tanulmányozzák a leendő tanfolyamok. A legtöbb program a spanyol; Ezért győződjön meg róla, hogy elegendő szakértelem ezen a nyelven az osztályokhoz. Mi felajánl egy ingyenes 44 órás spanyol tanfolyam minden nem spanyol anyanyelvű, de ahhoz, hogy sikeresen fejezze be a tanfolyamok ajánljuk legalább egy közbenső spanyol szinten.

A nem spanyol ajkú, Duoc UC is kínál a Turizmus és Vendéglátás Program teljes tanítani angol nyelven

Szükséges dokumentumok

  • Töltse le és töltse ki a jelentkezési lapot
  • Transcripts
  • Motivációs levél
  • Útlevél másolat
  • beiratkozás tanúsítvány
  • Jelölést levél küldő intézmény

Miután az összes olyan dokumentumot, kérjük, a koordinátor a nemzetközi kapcsolatok otthonában intézmény küld digitális változat Maria Jimenez mjimenezt@duoc.cl Kérjük, vegye figyelembe, hogy miután megkapta a dokumentációt is eltarthat akár egy hónap, hogy feldolgozzuk , és elküldjük Önnek a választ, mivel a nagy mennyiségű dokumentáció megkapjuk során felvételi időszak.

Jelentkezési határidők

15 augusztus-október 15. : alkalmazás első félévben, március-július távú február 15-április 15. : alkalmazás a második félévben, a augusztus-december távú

* Javasoljuk hallgatók kínai nemzetiség alkalmazni, amint a jelentkezési időszak kezdődik, mivel a vízumeljárást is eltarthat akár hat hónapig.

Elfogadó levél

Egy hónap múlva a jelentkezési időszak véget ér, a diákok fogják tájékoztatni e-mailben, hogy azokat elfogadták-e vagy sem. Abban az esetben, hogy elfogadják, a papíralapú átvételi levelet küldenek az International Student tisztviselője a diák otthon intézménye.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Duoc UC is a non-profit, private institution of higher education. We offer two and a half year Technical Programs and four-year Professional Programs. In 2010, we received a 7 out of 7 years of instit ... Tovább

Duoc UC is a non-profit, private institution of higher education. We offer two and a half year Technical Programs and four-year Professional Programs. In 2010, we received a 7 out of 7 years of institutional accreditation from the Accreditation National Agency, which certifies the quality of our educational project and its relevance among the higher education institutions in our country. Kevesebb