Orvos a fogorvosban

Általános információk

Program leírás

A program egy hatéves program, amely magas színvonalú tantervet követ, amely összhangban áll a nemzetközi szabványokkal, és több oktatási módszertant kombinál, hogy felkészítse Önt a jövőbeli munkahelyére.

A Fogászati Orvostudományi Főiskolába felvett hallgatók a MOAD program keretében szponzorálásra jogosultak, ahol a HMC és a PHCC támogatni fogja azokat a hallgatókat, akik a diploma megszerzése után megállapodást írtak alá fogászati munkaerőjükhöz. Program férfiak és nők számára.

145972_pexels-photo-3703813.jpeg

Belépés

A felvételi követelmények a pályázattípustól függően változnak (új, átszállási, látogató vagy nem diplomás jelentkezők). Kérjük, forduljon hozzánk további információért a felvételi követelményekről.

Miért pont a fogászat?

Az új Fogorvosi Főiskola meg fogja

  • Kövesse a nemzetközi normáknak megfelelő, magas színvonalú tananyagot, és kombináljon több tanítási módszert, hogy felkészülhessen a jövőbeni munkahelyére.
  • Kombinálja a tantárgy-orientált tanulást, különösen az első év folyamán, a szervközpontú moduláris tanítással és a klinikai készségekkel kapcsolatos képzéssel, hogy biztosítsa az összes releváns tudás és készségterület teljes integrációját.
  • Fejlett e-learning és tanulási technológiák alkalmazása az aktív tanulás és a kritikus gondolkodás elősegítése érdekében.
  • Használja a Hamad Medical Corporation (HMC) és az Elsődleges Egészségügyi Társaság (PHCC) közötti szoros együttműködést, hogy korai klinikai tapasztalatokat kínálhasson a legkorszerűbb létesítményekben, beleértve a fogászati szimulációs klinikát és a HMC akadémiai fogászati kórházát.
  • Felajánlja a hallgató személyre szabott választani, közösségi alapú oktatást és kutatási lehetőségeket.
  • Legyen a 4. Főiskolán QU Egészségügyi és hogy jelentős lehetőségeket szakmaközi tanulás és a csere a különböző egészségügyi szakmai programokat.
  • A nemzeti egészségügyi rendszeren belül a fogorvosok oktatása érdekében, akik képesek lesznek a szájüregi egészséggel kapcsolatos helyi kihívások kezelésére, és támogatni fogják a katari egészségügyi rendszer további fejlesztését.

Karrierfejlesztési Központ

A Karrierfejlesztő Központ tanácsadási, képzési és szakmai fejlődési szolgáltatásokat nyújt, és segít felkészíteni a hallgatókat arra, hogy bekapcsolódjanak és versenyezzenek a legjobb karrierlehetőségekért. Szakterülete a QU hallgatók számára a QU. Továbbá; a Központ szponzorálásban, szakmai gyakorlatban és teljes munkaidőben nyújt segítséget a hallgatóknak, és számos karrierrel kapcsolatos erőforrást, programot és tevékenységet biztosít.

A Qatar University Karrierfejlesztő Központja lesz a régió Karrier Szolgáltatásainak etalonja, és létrehozza a Katar Nemzeti Vízió 2030 jövőbeli vezetőit azáltal, hogy segíti hallgatóinkat és öregdiákjainkat karrier-álmaik megvalósításában.

Utoljára frissítve dec. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb