Orvos Akupunktúra és Keleti gyógyászat (DAOM)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Program áttekintése

A Orvos Akupunktúra és Keleti gyógyászat (DAOM) a program célja az engedélyezett természetgyógyász érdekelt fejlődő korszerű TCM tudás és készségek, amellyel a szakorvosi, és egyre értékes tapasztalattal rendelkezik a kutatás és az oktatás.

Kar

Kapnak széles körű TCM tudományos és klinikai képzés neves vezető TCM szakemberek és az orvosi biológia szakértői Kína, az Egyesült Államokban és Európában.

Felvételi

Öt ága Egyetem jelenleg fogadnak jelentkezéseket a DAOM programot. Új diákok elfogadták a trimeszterben alapon szeptemberben, januárban és májusban. Hívjon minket, vagy kérjen katalógus online.

Pénzügyi támogatás

A pénzügyi támogatás programok segíthetnek a pénzügyi költségeket a DAOM oktatás, beleértve a tandíj, díjak, könyvek, kiegészítők, és a szoba és ellátás, hogy részt vegyen a programban 3-4 napig minden hónapban.

Ph.D. Kínában

Egy további tanév, akkor lehet keresni a Ph.D. végzettségüket egyik testvér főiskolák Kínában. A Ph.D. fokozat által elismert külföldi hitelesítő felülvizsgálata ügynökségek egyenértékű egy PhD az USA-ban

akadémiai Naptár

DAOM kurzusokat kínálnak havonta egyszer folyamán négy napos hétvége intensives rugalmas klinikai edzést, amely lehetővé teszi, hogy keresni a doktori fokozatot a mindössze 24 hónapos, miközben a magánpraxist.

Kutatás

Megtanulják, hogyan kell értékelni a bizonyítékokon alapuló orvoslás, felülvizsgálja az új trendek a TCM kutatás és fokozza a TCM tudományos gondolkodás képességeit.

doktori CEUs

Szinte minden DAOM tanfolyamok egész programot teljesítette mind California és a nemzeti CEU követelményeknek.

Utoljára frissítve feb. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Points of Excellence For over 30 years, Five Branches University, Graduate School of Traditional Chinese Medicine has set the standards for excellence in Traditional Chinese Medicine (TCM) education a ... Tovább

Points of Excellence For over 30 years, Five Branches University, Graduate School of Traditional Chinese Medicine has set the standards for excellence in Traditional Chinese Medicine (TCM) education and healthcare. Respected University Kevesebb
Santa Cruz , San Jose + 1 Több Kevesebb