Nemzetközi Egészségügyi Menedzsment MSc

Általános információk

Program leírás

Nemzetközi Egészségügyi Menedzsment MSc

Tanulmányozza a Nemzetközi Egészségügyi Menedzsment MSc-t és váljon vezetővé ebben a dinamikus és gyors ütemben működő ágazatban! Európa egyik legélénkebb városában, Berlinben folytatott tanulmányozás mellett számos lehetősége lesz a készségek bővítésére és a foglalkoztathatóság javítására. Az MSc program célja az egyének, akik szeretnének világszínvonalú vezetővé válni a nemzetközi egészségügyi menedzsment. Szenvedélyes és kíváncsi leszel, és vágyakozol arra, hogy az egészségügyi szervezeteket kihívásokon keresztül vezesse. Ezt úgy fogja elérni, hogy kitűnő döntéshozatali és problémamegoldó készségeket fejleszt, és növeli megértését ezen igényes ágazat iránt. A modulok magukban foglalják: Az egészség és orvosi ellátás antropológiáját és szociológiáját, az egészségügyi szervezetek pénzügyi és gazdasági irányítását, valamint a nemzeti egészségügyi rendszereket és az egészségügyi politikát. Ez a program felkészíti Önt, hogy bármilyen kihívással felvegye a nemzetközi egészségügyi menedzsment szektorban, akár vezetői, akár igazgatói szerepet tölt be. Alternatív megoldásként kidolgozza a kutatási technikákat és a szakértői ismereteket további posztgraduális tanulmányok folytatására, ha úgy dönt. A BSBI továbbra is ösztönzi a leendő hallgatókat, hogy jelentkezzenek programjainkra; a közelgő bevitel helyek száma korlátozott. Számos intézkedés van a helyén, beleértve a bevitel elhalasztását és annak lehetőségét, hogy az online bevitelt elindítsuk élő webináriumokon és tudományos tartalmakkal. Amint a határok újra nyitva vannak, a szokásos módon szemtől szemben tartunk osztályokat.

Tanfolyam követelmények

 • Minimum életkor: 21
 • Angol nyelvi követelmények:
  • IELTS 6.0 (legalább komponensben 5,5, vagy);
  • PTE 50 pontszám vagy azzal egyenértékű.
 • Az angol nyelvismereti követelményeket el lehet tekinteni:
 • Anyanyelvi beszélõk, vagy;
 • Azok a pályázók, akik angolul végzettek (pl. Középiskolai diploma vagy IB).
 • Dokumentumok: CV és két referencia betű.
 • Képesítések: Önnek rendelkeznie kell egy 2: 2-es brit főiskolai végzettséggel (vagy azzal egyenértékű diplomával, amelyet a NARIC felismer)
 • Ha nem felel meg az akadémiai követelményeknek, akkor értékelheti a megfelelő munkatapasztalatot. Az útvonal eléréséhez legalább 3 éves vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie.

Berlini üzleti és innovációs iskola

Kivételes üzleti vezetővé akar válni a kiválasztott területen? A berlini Üzleti és Innovációs Iskola (BSBI) segít Önnek a sikeres karrierhez szükséges kulcsfontosságú vezetői készségek fejlesztésében.

A BSBI szakképzési programjainak három fogalma van:

Vállalat | Vezetés | Siker

Fogsz:

 • Javítsa üzleti ismereteit gyakorlati oktatási módszerekkel.
 • Ismerje meg a választott iparágat a karrier-orientált tudósoktól, a területük tetején.
 • Szerezzen versenyelőnyt a legfontosabb professzionális eszközök és technikák megszerzésével.
 • Ismerje meg, hogyan kell alkalmazni a koncepciókat a valós vállalkozások számára.

Célunk az Ön sikere: ha végzett, akkor hamarosan képes lesz arra, hogy magasan képzett szakemberként léphessen be a munkaerőpiacra, és a diploma megszerzése után jogosult lesz pályázni egy 18 hónapos tanulmányi utólagos tartózkodási engedélyre *, hogy kihasználhassa a karrierjét lehetőségeket Németországban.

Amíg tanulmányozod a diplomádat

Tanítási módok

Használja ki a karrier-orientált és gyakorlati tanítási megközelítést az alábbi módszerek alkalmazásával:

 • Esettanulmányok
 • Kiállítások és vállalkozások látogatása
 • Műhelyek és vendégelőadók
 • Csoportos megbeszélések
 • Előadások
 • Csoportos projektek

Rugalmasság és online tanulmányi támogatás

Élvezze a tanulmányi ütemtervet, melynek célja, hogy megfeleljen a szakmai és személyes kötelezettségeinek.

Használja ki a virtuális tanulási környezet (VLE) előnyeit, és érintse meg a „Virtuális” tantermeket, ami azt jelenti, hogy otthon tanulhat.

Berlin központja

A BSBI egy csodálatos tanulmányi környezetet hozott létre, mely újonnan felújított, modern egyetemet kínál Berlin szívében.

A város a közelmúltban a legnépszerűbb választás a nemzetközi tanulók számára Európában **.

** Az ICEF 2018-as éves felmérése alapján.

Ipari kapcsolatok és lehetőség

Európa induló tőkéjeként Berlin tökéletes hely az üzleti ismeretek megismeréséhez és értékes tapasztalatok megszerzéséhez - a város olyan vállalkozók számára készült, akik berlini állományba nyúlnak, hogy kihasználják a befektetési és gazdasági lehetőségeket.

Dedikált karrierszolgáltatás

A BSBI egyetemi karrier szakemberei elkötelezettek abban, hogy segítsenek a sikeres edzésben. A karrier szolgáltatások az Ön egyedi igényeihez igazodnak, és arra lettek kifejlesztve, hogy kiváló diplomát nyújtsanak Önnek.

Érettségi után

Globálisan elismert szakképesítés

A Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI fő tudományos partnerének minősítést kap.

A tanulmány utáni tartózkodási engedély

A diplomamunka sikeres befejezése után 18 hónapig jelentkezhet tanulmányi utólagos tartózkodási engedélyre. Ez lehetőséget ad arra, hogy kihasználhassa a németországi gazdasági lehetőségeket.

112194_110926_BSBI.png

Az utazási tilalmakról, a kijárási tilalomról és a nyilvános mozgás korlátozásáról szóló bejelentéseket követően a BSBI gyorsan reagált és intézkedéseket kezdett bevezetni annak biztosítására, hogy a hallgatók folytathassák tanulásukat annak ellenére, hogy nem tudnak belépni a berlini egyetemen. Március 12. óta az oktatók online előadásokat tartanak.

A BSBI felismeri, hogy sok ország jelenleg zárul a vírus terjedésének megakadályozása érdekében. Ez azt jelentheti, hogy nem lesz képes megszerezni a vízumot, vagy Németországba repülni. Ennélfogva a késői érkezési dátumot (július 3.) hoztunk létre 2020 májusának bevételéhez. Alternatív megoldásként, ha a válság miatt nem sikerül vízumot szerezni, akkor később haladhatja meg a bevitelt: 2020. október vagy 2021. február.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Kevesebb