NEMZETKÖZI AEGD + MESTERS FOKOS PROGRAM

Általános információk

Program leírás

A Kornbergen belül kiválasztott felsőoktatási programokban érettségizett posztgraduális hallgatók jogosultak az MS Orális Egészségtudományi programjának egyidejű elvégzésére. Ez magában foglalja a Fogorvosi Akkreditáció Bizottságának (CODA) akkreditált 2 éves felsőoktatási általános fogorvosi programját (AEGD).

Az MSc-vel szemben támasztott követelmények tartalmazzák a további tanfolyamokat és az önállóan irányított eredeti tudományos kutatási projekt befejezését, a szisztematikus áttekintést vagy más, a hallgató Masters Bizottságának elfogadható tudományos munkát.

Azok a hallgatók, akik sikeresen teljesítik ezt a programot, 2 éves felsőfokú oktatást szereznek az általános fogászatról, és az orvostudományban szereznek Master of Science (MSc) diplomát.

A program céljai kibővítik a hallgató klinikai ismereteinek és tapasztalatainak megalapozását, a tudományos módszer megértésével együtt posztgraduális szinten.

 • A betegek alapellátási szolgáltatójaként jár el. Ez magában foglalja a sürgősségi és multidiszciplináris átfogó szájegészségügyi ellátást; betegközpontú ellátás biztosítása, amelyet a háziorvos koordinál, valamint az egészségfejlesztési és betegségmegelőzési tevékenységek irányítása.
 • Tervezzen és biztosítson multidiszciplináris szájegészségügyi ellátást sokféle beteg számára, beleértve a speciális igényűeket is. Ezek a speciális igényű egyének közé tartoznak, de nem kizárólag, fejlődési zavarokkal küzdők, összetett orvosi problémák és jelentős fizikai korlátok.
 • Kezelje a szájüregi egészségügyi ellátást a beteg és a gyakorlat irányításának és a minőség javításának olyan koncepcióinak alkalmazásával, amelyek reagálnak a dinamikus egészségügyi környezetre.
 • Hatékonyan és eredményesen működik az interdiszciplináris egészségügyi csoportokban.
 • Alkalmazza a tudományos elveket a tanulás és a szájegészségügy területén. Ez magában foglalja a kritikus gondolkodás, a bizonyítékokon vagy eredményeken alapuló klinikai döntéshozatal, valamint a technológián alapuló információ-visszakeresési rendszerek alkalmazását.
 • Használja ki a szakmai etika, az egész életen át tartó tanulás, a betegközpontú ellátás, az alkalmazkodóképesség és a kulturális sokszínűség elfogadása értékeit a szakmai gyakorlatban.
 • Értse meg a közösségek szájüregi egészségügyi szükségleteit, és vegyen részt a közösségi szolgálatban.
 • Fejlessze az ismereteket és a megértést a száj-egészségtudományok tudományos területén.
 • Fejlesszen ki "klinikai tudósokat" a fogászatban azáltal, hogy adaptív posztgraduális szintű oktatást kínál a száj egészségére alkalmazható különféle fogászati szakterületeken.
 • Felajánlja a szájüregi egészségügyi szakemberek számára a tudományterületük mélyebb, koncentráltabb megértését.
 • Biztosítson posztgraduális képzést és tapasztalatot a kutatás módszertanáról és technológiájáról annak érdekében, hogy a hallgatók jobban megfeleljenek a tudományos és / vagy az iparral kapcsolatos szájegészségügyi tevékenységek karrierjének.
Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providin ... Tovább

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providing compassionate, comprehensive, patient-centered, evidence-based and outcome-driven oral health care; engaging in research and scholarly activities; and serving the community. Kevesebb