Read the Official Description

PCOM munkatársa Science programot kínál páratlan lehetőséget, hogy előre a karrierjét ázsiai holisztikus keveréke a tantermi és online tanulás az egyik legjobb masszázsterápia iskolák Kaliforniában. Vezeti a szakértői kar, az online tevékenységek és a kategóriájában ülés most egyesült, hogy a diákok rugalmasság mellett a kiváló gyakorlati útmutató, amely Pacific College ismert.

A Associate of Science (Masszázsterápia / ázsiai karosszéria) Szak lényegileg képzés masszázs ügyfelek és a leendő munkáltatók. Pályakezdő Associate of Science lesz kész belépni a karrier masszázsterápia akár magánpraxist, vagy a foglalkoztatás más szakképzett egészségügyi szakember, mint például egy akupunktőrt, a gyógyfürdő üzemeltető, vagy a csontkovács irodájában. Ezen túlmenően a program kínál általános oktatási kurzusok alapjául szolgálhat az élethosszig tartó tanulás. Ezek az osztályok segíti majd a hallgató a felsőoktatási és karriert igénylő képesek önálló gondolkodásra, kritikusan értékelni és alkalmazni írott és numerikus adatok, jelen meggyőző írásbeli és szóbeli kommunikáció, és kritikusan gondolkodni a hatások a művészet és a filozófia.

Ez a program köré épül a 600 órás központi masszázsterápia tananyag, hanem magában foglalja a 30 egység Általános Oktatási belül 64,5 szükséges egységeket a teljes program. A masszázs része a program hangsúlyozza a keleti orvosi elmélet, tui na, és a fejlesztés a tanuló képes legyen megérteni az okokat és a betegség tüneteit. Ez a képesség lehetővé teszi Pacific masszázs gyakorló szabni a masszázsterápia a saját ügyfél egyedi igényeit. Ázsiai karosszéria Therapy nőtte elismert speciális által támogatott amerikai szervezése Karosszéria terápiákkal Ázsia és hitelesíti a Nemzeti Bizottság tanúsítása Akupunktúra és Keleti gyógyászat. A diákok ebben a programban részt vevő bevezetést az értékes elméletek a kínai orvoslás és a szakosodott számos ázsiai karosszéria terápiák, beleértve tui na, shiatsu, thai masszázs és mások.

A Masszázsterápia Associate Degree program felkészíti a tanulókat igazolás a Nemzeti Bizottság a tanúsítása Akupunktúra és Keleti gyógyászat (NCCAOM), valamint a Nemzeti Certification Board Gyógymasszázs és Karosszéria (BCTMB), valamint a masszázs Board licenc vizsga és a követelmények California minősítést. Diplomások is lehet tagja az amerikai szervezése Karosszéria terápiákkal Ázsia ha további, nem szükséges tanfolyamokat a társult Tudományos szak veszik erre a célra.

Pályakezdő program is pályázhatnak a Master of Science (hagyományos keleti orvoslás) programot kínált PCOM.

Pályakezdő Associate of Science (Masszőr / ázsiai karosszéria) fokozatot:

  • Megvitatása és bizonyítani szakmai etikai
  • Mutassa alapvető test terápiás készségek
  • Ismeri és bizonyítani alapvető higiéniai szempontok a teljesítménye masszázs.
  • Megismerni és tiszteletben tartani feltételek contraindicating masszázs.
  • Jogosultak a vizsgálat a Nemzeti Certification Board Gyógymasszázs és karosszéria és a Nemzeti Bizottság a tanúsítása Akupunktúra és Keleti gyógyászat.
  • Mutassa hatékony írásbeli és szóbeli szakmai kommunikáció skills.Possess a tudás és készség, hogy saját magán gyakorlat masszázs vállalkozások számára.
  • Tudással, hogy vezethet vezető pozíciókat az iparban.
  • Rendelkeznek a szakmai ismeretek és a képesség, hogy kihasználja információs írástudás tenni a további kutatások és tanulmányok.
  • Mutassa tájékozott a figyelmet a fő szál nyugati és keleti gondolkodás, amely keleti gyógyászat alapja.
  • Legyen pályázhatnak az alapképzés és / vagy mesterképzési szakok Pacific College vagy más felsőoktatási intézményben.

A Pacific College Associate of Science (Masszázsterápia / ázsiai karosszéria) program egyesíti PCOM standard kiválósági minőségi oktatás a kényelem az online tevékenységek és tanfolyamok, teljesen integrált on-hely gyakorlati képzés és klinikai forgatásra. Pacific College diákok egy kattintással elérhető a főiskolára források és támogatás. Egy kattintás, és kezdenek egy osztályt. Egy kattintás, és kapsz egy-egy a figyelmet a kiváló és elkötelezett oktatók, valamint egy nyílt felhívás on- és off-campus programok és tevékenységek, amelyek lehet igazítani az egyes hallgatók preferált ütemtervet. Egyszer kattintva és ha most kezdi az új karrierjét.

Szövetségi Fogyasztói Disclosure információ a programról

Pacific College of Medicine Keleti által akkreditált nyugati Szövetsége iskolák és kollégiumok. A főiskolai és az összes program a San Diego által jóváhagyott BPPE. A főiskola MSTOM, MSAC (CH és New York), és DAOM (SD) programok által akkreditált ACAOM.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Pacific College of Oriental Medicine »

This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
30 hónapok
Részidős oktatás
Price
21,906 USD
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline