Munkatársa tudomány légúti ápolás

Általános információk

Program leírás

Program áttekintése

Lehelnek életet a munkát

A légzésterapeuta kritikus tagja az egészségügyi szolgáltatási rendszer, amely alapvető és kritikus ellátás a betegek szenvednek zavarok a légutakat. Ballagási a Respiratory Care Program Santa Fe College minősíti a diplomás, hogy minden a credentialing vizsgálatok által kínált a Nemzeti Testület Respiratory Care.

Az egészségügyi területen Légzésterápia összpontosít betegek kezelésében cardiopulmonalis (szív / tüdő) betegségek és légzési nehézség. Santa Fe akadémia Respiratory Care Program teljes mértékben akkreditált a bizottság Akkreditációs Respiratory Care (CoARC), és egy fejlett orvos, bejegyzett légzésterapeuta (RRT) kimenetele cél. Pályakezdő program jelenleg büszkélkedhet 100% -os arányt át az Országos fedélzeten Respiratory Care (NBRC), belépő szintű vizsgát, és a 90% -os arányt át a nyilvántartó credentialing vizsgálatot. A program közel 100% -os munkaközvetítő történelem és az éves diplomás / munkáltatói felmérések azt mutatják, a magas szintű elégedettség.

A Respiratory Care szakma tagjai minősített és regisztrált légzési terapeuta, aki segítséget nyújt a személyeknek Légzési nehézség. Légúti Care szakemberek ellátási kezdve az egyszerű légúti ápolás komplex életmentő technikákat használnak a kritikus gondozási betegek minden korosztály számára. A Respiratory Care terapeuta képzést kapott kritikus ellátás és újraélesztés. Részt vesznek a közvetlen betegellátás a közigazgatás különböző páratartalom és aeroszol terápia, légzés kezelések és invazív kritikus gondozása. Légúti Care terapeuták részt vesznek minden szempontból a Respiratory Care köztük újszülött, sürgősségi, diagnosztikai és krónikus rehabilitációs terápiák.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Santa Fe College enjoys a rich history of nearly 50 years of academic and community leadership, and we're building on that tradition. Find out more about our history, the people who make us successful ... Tovább

Santa Fe College enjoys a rich history of nearly 50 years of academic and community leadership, and we're building on that tradition. Find out more about our history, the people who make us successful, and how to help shape our future. Kevesebb