Munkatársa tudomány légúti ápolás

Általános információk

4 locations available

Program leírás

A cél a Légúti Care Program hogy előkészítse kiemelkedő felsőfokú légúti terapeuták (RTS), hogy megfeleljen a dinamikus egészségügyi közösség igényei szerint. A légzőszervi Care Program karrier-orientált, és áll a tantermi, laboratóriumi és klinikai tapasztalatok. A program egy kétéves tanterv, amely egy társult Tudomány Respiratory Care mértékben. A sikeres befejezése a engedélyeztetést vizsga, a jelölt képes részt venni egy jövedelmező karrier dolgozó személyek, akik a különböző tüdő- és / vagy a szív betegségek.

Légzőszervi terapeuták (RTS) specializálódtak az értékelés, a kezelés, és a betegellátás a szív és tüdő problémák. Az RT működik körén belül orvosok megbízások és / vagy megállapított protokollokkal beadására légúti terápia krónikus betegség (például asztma vagy emphysema), valamint a heveny betegségben (mint például a fulladás, szívelégtelenség, vagy sokk). Az RT egy tagja a kórház keringés- és légzés leállás Team és felelős a létrehozása és fenntartása a beteg légúti, valamint életmentő eszközöket. Az RT dolgozik néhány legfejlettebb gépek és orvosilag törékeny betegnél az egészségügyben ma. A legtöbb légúti terapeuták dolgoznak a kórházakban Légzőszervi vagy Cardiopulmonary megyék. Kritikus gondolkodás, a beteg és a környezet értékelése készségek, és bizonyítékokon alapuló klinikai irányelvek lehetővé légzési terapeuták kidolgozása és végrehajtása hatékony gondozási tervek, a beteg által vezérelt protokollok, valamint a betegségek megelőzése és a betegségek kezelése programokat. Az RT szakosodnak olyan területeken, mint újszülött ellátás, gyermekgyógyászat, intenzív ellátással és pulmonalis rehabilitáció. További karrier lehetőségek állnak rendelkezésre az orvosi rendelőkben, az otthoni ellátás, az oktatás, az értékesítés és a tanácsadást.

A légzőszervi Care Program korlátozott felvételi program áll, 76 óra hitel és díjak társult a Science Respiratory Care sikeres befejezése után. Mivel korlátozott felvételi program, minden pályázó először be kell ismerni, hogy az akadémia és megfelelnek előtti felvételi követelményeket. A pályázóknak ki évente kezdődik a program az őszi félévben. A testület fenntartja magának a jogot, hogy a programot és annak követelményeit, ha szükséges.

A légzőszervi Care Program igényel teljes idejű elkötelezettség egész évben, beleértve a nyári idő alatt az első évben. Mivel a klinikai és speciális kurzusok a programban szükséges, a hallgató számára javasolt, hogy töltse ki a legtöbb szükséges tudományos képzés, mielőtt a program. A legtöbb képzési formákat hétfőtől péntekig. A klinikai tapasztalatok szerves részét képezik a Respiratory Care Program. A klinikai feladatok biztosított területen egészségügyi szolgáltatások és lehet rendelni egy nap alatt műszak (6:00-03:00), vagy egy esti műszak (14:30-11:00). A légúti ápolás előadás és labor kurzusokat kínálnak a Lakeland Campus at 3425 Winter Lake Road.

Akkreditációs

A légzőszervi Care Program akkreditált keresztül a Bizottság akkreditációjának Légúti Care, 1248 Harwood Road, Bedford, TX 76021-4244; Telefon: 817.283.2835.

Felvételi kritériumok

A légzőszervi Care program egy szelektív felvételi folyamat. Kiválasztott pályázóknak a program be az ősszel (Term 1). Az alábbiak a minimális követelmények alkalmazása a légzőszervi Care Program:

 1. A leendő hallgatók átfogó képet kapjanak elfogadás Polk State College oklevelet kereső diákok minden szükséges felvételi dokumentumokat kapott a Hivatalban.
 2. A pályázóknak rendelkezniük kell elérni az állami szabványok elhelyezése az állami megbízást főiskolai szintfelmérés (vagy elfogadott egyenértékű), és töltse a szükséges fejlődési tanfolyamok.
 3. Diákok kell egy átfogó GPA 2.0 (vagy magasabb) a kérelem benyújtásának időpontjában és felvételi program.
 4. A következő előfeltétele természetesen a munka kell a folyamatban lévő (vagy befejezte) a kérelem benyújtásának időpontjában, és egy fokozatú C vagy annál jobb kell elérni az egyes kurzusok:
 5. ENC 1101 College összetétele I.
 6. MAC 1105 College Algebra (vagy magasabb szintű MAC természetesen)
 7. BSC 2085C emberi anatómia és élettan I
 8. Megjegyzés: BSC 2085C és 2086C BSC kellett fejezni számított hét éven belül a kérelem benyújtásának időpontjában és az elfogadás a program. Kivételt képeznek a politika által adható Program igazgatója és alapul az egyén az oktatás és a tapasztalat.

Diákok be kell nyújtania egy teljes és pontos Allied Health Alkalmazás a Respiratory Care Program igazgatója.

Megjegyzés: előfeltételei egy programot, és tanfolyamok, hogy lehet tenni, mielőtt felvételt lehet változtatni. A diákok még nem ismerte is szükség lehet, hogy további vagy alternatív előfeltételek előtt a behozatal.

Kiválasztási feltételek

Minden jogosult pályázók tartják a légúti ápolás Program. A legtöbb képzett pályázók kerülnek kiválasztásra alapuló jelenlegi beiratkozási; befejezett tanfolyam; és kumulatív fokozatú pont átlag előfeltétele tanfolyamok, programok tanfolyamok, és a korábbi természetesen a munka. A légzőszervi Care Program kiválasztó bizottság hasznosítani tagjai a Polk State College Respiratory Care tanácsadó testület. A tanácsadó testület áll, a különböző munkáltatók légúti terapeuták, köztük több kórház légúti ápolás rendezők.

További program követelményei

Felvételi követelmények be kell fejezni kiválasztási folyamat után már végeztek annak érdekében, hogy továbbra is beiratkozott a program tartalmazza:

 • Befejezése a fizikális vizsgálat és az alapvető funkciók vizsgálata.
 • Befejezése védőoltások és a fertőző betegségek vetítések.
 • Befejezése CPR tanúsítási az egészségügyi szolgáltatók.
 • Benyújtása aláírt írásbeli nyilatkozatot igazoló nem committance konkrét bűncselekmények.
 • Befejezése drogszűrés egy osztálya által jóváhagyott gyártó.
 • Befejezése egy nemzeti átvilágítás egy osztálya által jóváhagyott gyártó.

A légzőszervi Care Program nyújt tájékoztatást kell végezniük ezeket a további felvételi követelményeket az elfogadó levél. A pályázóknak egy adott büntetés vagy pozitív drogszűréseknél nem fogadják be a légúti ápolás Program. Pozitív kábítószer szűrővizsgálatok és konkrét meggyőződés történetek után bekövetkező teljes bevezetést és érettségi a programban címzett szerinti osztály politikai és lehet oka az elbocsátás a program.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science d ... Tovább

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science degrees, as well as a wide range of certificate and workforce training options. The College also operates three charter high schools. Kevesebb
Lakeland , Bartow , Wales-tó , Winter Haven + 3 Több Kevesebb