Munkatársa tudomány és érrendszeri technológia

Általános információk

Program leírás

Program áttekintése

Ötvöző digitális képalkotás, diagnosztika és gondoskodó

A szív- és érrendszeri technológia egy orvosi szakterület foglalkozik a klinikai diagnózis és a kezelés a betegek három legsúlyosabb egészségügyi problémák az Egyesült Államokban ma-szív, tüdő és érrendszeri betegségek.

A szív- és érrendszeri Technológiai Program öt félév tantermi, laboratóriumi és klinikai oktatás. Az utolsó két félév töltött klinikai specializáció forgatások kardiovaszkuláris laboratóriumokban. Diákok, akik a program befejezéséhez kapnak egy Associate in Science fokozatot Cardiovascular Technology. Kiváló karrierlehetőség várja diplomások.

A szív- és érrendszeri Technológia Program egyik legrégebbi és legismertebb a maga nemében az Egyesült Államokban. Ez által akkreditált vegyes felülvizsgálati bizottság Oktatási Kardiovaszkuláris Technology és a floridai Egészségügyi Minisztérium. Program használati összhangban van tananyag kereteket adjuk a floridai Oktatási Minisztérium. Diplomások vehetnek nemzeti tanúsítási vizsgálatok.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Santa Fe College enjoys a rich history of nearly 50 years of academic and community leadership, and we're building on that tradition. Find out more about our history, the people who make us successful ... Tovább

Santa Fe College enjoys a rich history of nearly 50 years of academic and community leadership, and we're building on that tradition. Find out more about our history, the people who make us successful, and how to help shape our future. Kevesebb