Read the Official Description

"Az orvosi Modality, hogy néz ki a szíve az ügyet"

A Szív- és érrendszeri Technology program felkészíti a tanulókat a pályára a gyors tempójú, a kritikai gondolkodás arénájában szív- és perifériás beavatkozás. Az invazív kardiovaszkuláris technológus tagja a szív Cath csapat, amely segíti az orvosok a diagnózis és a kezelés a koszorúér-betegség (CAD) és a perifériás artériás betegség (PAD). A szív- és érrendszeri technológus elsődleges szerepe az, hogy közvetlenül segítse az orvost alatt angioplastica és beültetés ellenőrzi a beteg hemodinamikai állapota az eljárások során, valamint a szakmai és könyörületes előtti és utáni eljárási betegellátás. Diplomások elhelyezkedni lehetőségeket szívkatéteres laboratóriumokban, kórházakban és klinikákon szabadon álló szakmailag engedéllyel rendelkező egészségügyi munkatársak.

A szív- és érrendszeri Technológia Program elősegíti a kreatív, pozitív tanulási tapasztalatok belül légkörben a tudományos kiválóság és a folyamatos fejlesztés. A tananyag hozzáférést biztosít az információs és készségek szükségesek, hogy az Excel a diagnosztikai és intervenciós kardiovaszkuláris technológiai területeken.

A szív- és érrendszeri Technology Program biztosítja szervezett tananyag, amely magában foglalja a szükséges általános oktatási osztályok mellett a szükséges alapvető osztályok az invazív kardiovaszkuláris tananyag. Pályakezdő program jogosultak ülni a Regisztrált Kardiovaszkuláris invazív Specialist (R c jelentése) adatok. Az R c jelentése létfontosságú tagja szívkatéterezés és a perifériás vaszkuláris csapatok. Ő / ő elsődleges feladata az, hogy segítse az orvosok során diagnosztikai és intervenciós kardiovaszkuláris eljárások nyomon a beteg hemodinamikai állapota eljárások során, és működtetni speciális képalkotó berendezés figyelmet sugárdózis és a biztonság.

Szív- és érrendszeri Technology egy magasan képzett, gyors tempójú specialitás igénylő kritikus gondolkodás elengedhetetlen a betegek diagnózisok és kezelések a koszorúér-betegség (CAD) és a perifériás artériás betegség (PAD). Szerint a US Bureau of Labor és a statisztika, a foglalkoztatási cardiovascularis technológusok várhatóan mintegy 30 százalékkal keresztül 2022 (Department of Labor. Bureau of Labor Statistics munkahelyi Outlook Handbook, 2014-15 kiadás).

Pályakezdő a szív- és érrendszeri Technology Program munkakeresés kórházban szívkatéteres laboratóriumok, járóbeteg kardiovaszkuláris laborok, utazás ügynökségek és más ipari létesítmények kapcsolatos Floridában és az egész országban. Belépő szintű technológusok számíthat, hogy mintegy 48.000 $ évente. Ezt fizetés alapja a 40 órás munkahét, és rendelkezik azzal a potenciállal, hogy növelje a rendelkezésre állási fizetés és műszak eltérés. Pályakezdő program vehetnek a nemzeti lapok által kezelt Cardiovascular Credentialing International (CCI) a Regisztrált Kardiovaszkuláris invazív Specialist (R c jelentése) adatok.

Akkreditációs

A szív- és érrendszeri Technológia Program egy korlátozott felvételi szövetséges egészségügyi programot. A program akkreditált keresztül Akkreditációs Bizottság az Allied Health Education Programs (CAAHEP) ajánlása alapján a vegyes felülvizsgálati bizottság Oktatási Cardiovascular Technology (KKK-CVT).

Felvételi kritériumok

Az alábbi minimális követelményeket a felvételi a Kardiovaszkuláris Technológia Program: A leendő hallgatók átfogó képet kapjanak elfogadás Polk State College például a hitel-kereső diákok minden szükséges felvételi dokumentumokat kapott a Hivatalban.

A diákok ki kell töltenie minden felvételi vizsgálatok (amennyiben szükséges) és a szükséges fejlődési tanfolyamok.

Diákok kell egy átfogó GPA 2.5 (vagy magasabb) a kérelem benyújtásának időpontjában és felvételi program.

Bizonyíték jelenlegi egészségügyi szolgáltató CPR bizonyítványt kell biztosítani.

A következő előfeltétele tanfolyamok kell kitölteni (mielőtt a belépés a program) egy fokozatú C vagy magasabb:

  • ENC 1101 - College összetétele I.
  • MAC 1105 - College Algebra VAGY MGF 1106 - Topics in Mathematics
  • BSC 2085C - emberi anatómia és élettan I
  • BSC 2086C - emberi anatómia és élettan II
  • HSC 1531 - orvosi terminológia

A program előfeltételek és Közművelődési tanfolyamok előtt hozott felvételi változhat. A diákok még nem ismerte is szükség lehet, hogy további vagy alternatív előfeltételeket. Diákok keres beléptetését a programot lehet szükség a teljes felvételi teszt befejezése előtt a program alkalmazását. A diákok a kapcsolatot a program igazgatója a további információkért.

További program követelményei

A program igazgatója tájékoztatást ad a befejezése a következő további felvételi követelményeket a levelet, hogy a diákok, ha azok elfogadják a program:

  • Befejezése orvosi fizikai.
  • Benyújtása immunizálás nyilvántartások és a fertőző betegségek szűrések dokumentációval ellenőrzése jelenlegi titer szinten a szükséges védőoltások.
  • Befejezése egy tíz panel drogszűrés.
  • Nyújtása aláírt eskü alatt tett erkölcsi jellegű, amely igazolja az nem kötelezi el magát a konkrét bűncselekmények.
  • Befejezése egy szövetségi alapon és szexuális ragadozó csekket.
Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by Polk State College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
11,000 USD
In-state 112,22 $ per hitel óra, Out-of State 409,06 $ per óra hitel
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date