Read the Official Description

A társult Pre-Nursing diploma általános követett diákok, akik tervezik, hogy adja át a négyéves főiskolai vagy egyetemi a junior szinten a Bachelor of Science in Nursing Program (BSN). Négy év elfogadó iskolák előtti Nursing Transfer mértékben tartalmaznak Seattle Egyetem, Seattle Pacific University, University of Washington-Seattle, Washington Állami Egyetem, a Pacific Lutheran University, Északnyugati Egyetem és a Walla Walla Egyetem. Az ilyen mértékű célja, hogy megfeleljen a forgalmazási előírások egyetemeken Washington államban, teljesítve az általános követelmények által hozott gólya és a másodéves.

Green River - A vezető egyetemi transzfer

A 2 + 2 transzfer program a diákok a lehetőséget, hogy indul a négy éves főiskolai diplomát. Az átviteli program tanfolyamokat megegyezik az első két évben egy egyetemi diploma. A diákok két év alatt a Green River College, majd öntsük át egy egyetemi befejezni a négy éves mértéke.

A Shanghai Jiaotong Egyetem által rangsorolt ​​felsőoktatási egyetemek közül a Brown Egyetem, a California Állami Egyetem, a Cornell Egyetem, a Hawaii Csendes-óceáni Egyetem, az Indiana Egyetem, az Ohio Állami Egyetem Johns Hopkins, a Parsons School of Design, Pratt Intézet, Purdue Egyetem, San Jose Állami Egyetem, Seattle Egyetem, Tufts Egyetem, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Michigan Egyetem, Minnesota Egyetem, Oregoni Egyetem, Kalifornia, University of Texas, Austin, Virginia Egyetem, Washington Egyetem, Wisconsin Egyetem Washington Állami Egyetem

* Megjegyzés: A szelektív egyetemek felvétele rendkívül versenyképes. Green River Főiskola nemzetközi diákok már elismerte, hogy több száz egyetemek szerte az Egyesült Államokban. A diákok megszerezzék a szükséges képesítéssel bebocsátást Green River és tegyük a tetejére egyetemek harmadik évben juniorok. Felvételi nem garantált, de a diákok már nagyon sikeres felvételt nyerjen a legjobb egyetemekről.

Képzési követelmények

Annak érdekében, hogy egy főiskolai diplomát az amerikai, mind a diákok ki kell töltenie a különleges követelményeket a nagy, valamint az általános oktatási követelmények képviselő egy alapítvány a tanulás különböző területeken, beleértve a matematikai, írás, tudomány, társadalomtudományi és bölcsész. A diákok kapnak arra, hogy válasszon osztályok az általuk választott általános kategóriák. Például, a "Social Science" kategóriában, a diákok választhatnak bármelyike ​​a következő témákban: a szociológia, pszichológia, politológia, történelem, földrajz és mások. A Bölcsészettudományi a kategóriába tartoznak: a művészet, a beszéd, a kommunikáció, a nyelv, a zene, a filozófia és mások. Tudomány tartalmazza: kémia, biológia, fizika, csillagászat, és mások.

Hogyan működik?

Több mint 25 egyetem kínálta az egyetemi átutalási útvonal (UTP) opciót minden olyan diáknak, aki felvételt nyert a Green Riverbe. A garancia nem vonatkozik a "befolyásolta" szakon.

Ez így működik:

1. Alkalmazza a Green River

2.. Válasszon egy egyetemet - Válassza ki az egyetemet a listából. Ellenőrizze az egyetem a kérelemről. Válasszon egy egyetem csak. Győződjön meg róla, az egyetem úgy dönt, van a fő. Lesz kap az egyetem feltételes részvételi levél vagy nyilatkozat ugyanakkor megkapja a Green River felvételi írni.

Minta osztályok a népszerű főmérnökök számára: Művészet / design:

 • Kezdet tervezése
 • Rajz
 • Szín és Design
 • 3 dimenziós tervező
 • Digitális fotózás
 • Festés, és Művészettörténet

Green River tudja, milyen fontos a lakhatás, hogy a siker egy diák. Ez az, amiért a ház személyzete megy az extra mérföldet, hogy a lehető legjobb élményben azáltal, hogy a gondoskodó, pozitív, biztonságos és támogató amerikai él tapasztalat.

CAMPUS saroklakosztályok

Tapasztalja meg a hagyományos amerikai főiskolai életet a Campus Corner Apartments (CCA) -on A hallgatók élvezhetik a kényelmes, campus helyszínen; kényelmes, magas színvonalú létesítmények; kiváló tanulmányi környezet; és lehetőséget nyújt arra, hogy 340 amerikai és nemzetközi diák hallgatói közösségébe vegyenek részt és barátokat szerezzenek. Diákok kell lennie 17 éves idején költözhető.

Előnyei élő Campus:

 • Élet az egyetemen kényelmes!
 • Sétára osztály, könyvtár, fitness központ, edzőterem és Előadóművészeti Központ
 • Közösségi Központ, ahol találkozhat, és szerezz barátokat a világ minden tájáról
 • Rengeteg helyszíni tanulói tevékenységek
 • Egyéni és csoportos tanulmányi területek
 • Könnyen vegyenek részt a campus tevékenységek
Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by Green River College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
9,900
évente
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline