Read the Official Description

A University of Haifa nemzetközi mester program globális egészségügyi vezetés és adminisztráció elkötelezett a hallgatók egy erős alapot, amire fel kritikusan szemléljék a jelenlegi globális egészségügyi kihívások. A program táplálja a magas szintű kifinomultság, kiváló kommunikációs készség, és egy mély ismerete a közegészségügy és a globális egészségügyi, valamint előkészíti a jövőbeni szakemberek és kutatók számára vezető szerepet a beállítások az egész világon.

A program a diákok egy szilárd háttér az elméleti ismeretek, valamint gyakorlati gyakorlati tapasztalatokra. Ez áll a szemináriumok és tanfolyamok által tanított vezető tudósok a maguk területén speciális, valamint a gyakorlaton, hogy a diákok a lehetőséget, hogy integrálja a tanfolyam egy valós környezetben.

Miért Izrael? Nincs jobb hely, ahol megismerhetik a globális egészségügyi, mint egy idegen országban. Mint egy kulturálisan sokszínű társadalomban, Izrael és különösen a város Haifa egy egyedülálló környezetben egy program, amelynek célja, hogy a diákok megértsék, hogyan egyenlőtlenségek az egészségügyi állapot és az egészségügyi szállítási kibontakozni. Elismeri Izrael sikeres modern egészségügyi rendszer, az egészségügyi a lakosság, a hangsúlyt a magas technológia, a globalizáció és a helyét Kelet és Nyugat között, ez egy izgalmas és egyedülálló hely, hogy folytassa a mester fokozatot a közegészségügy. Izrael kiváló területen tanulmányi lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy milyen sokszínű és izgalmas módszerek és kezelésére szolgáló stratégiák közegészségügyi kapcsolatos kérdések multikulturalizmus valóban fejleszteni és gyökeret. Ez egy valós idejű hands-on dolgozik laboratórium korszerű nemzetközi és izraeli diákok, mely találkozás folyamatos közegészségügyi kezdeményezések az egyenlőség megteremtése az egészségügyi multikulturális környezetben.

Befejezése után a program, a diákok kapnak egy Master of Public Health.

Pályakezdő program megtalálja pályára a minisztériumok egészségügyi, a nem kormányzati szervezetek, multilaterális ügynökségek, önkormányzatok, érdekképviseletek, katasztrófavédelmi, valamint a kutatási és tudományos intézmények.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
8,900 USD
Tandíj évente frissítik
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date