Read the Official Description

Életeket menteni. Kezdje a EMS Karrier a NFCC.

Emergency Medical Services ellátás az egyének, akik a szükséges azonnali életmentő kezelést. EMS szakemberek használni tudásukat, hogy segítsen stabilizálni a betegek és a közlekedés számukra a további orvosi ellátást.

Az észak-Florida Community College EMS programot kínál az osztályok és a képzés meg kell kezdeni egy jövedelmező karrier az EMS területen. Az általunk használt state-of-the-art szimulációs technológia és in-the-mező képzési lehetőségeket.

Osztályok kialakítása most

ems1Associate in Science fokozat - Emergency Medical Services

Az Associate in Science képzés Emergency Medical Services EMT és mentős képzés, miközben készül diplomások felügyeleti és adminisztratív pozíciók az EMS területen. Pályakezdő NFCC a Sürgősségi program megfogalmazni a AS szak.EMT

Emergency Medical Technician (EMT-Basic)

Az Emergency Medical Technician / EMT-Basic programot fejlesztettek ki, hogy első fázisban képzés a karrier szerkezet a sürgősségi orvosi technikus. Ahhoz, hogy a vállalkozók egy mentőszolgálat a Florida államban, egy diák kell képezni, és igazolt át az EMS szakasza az Egészségügyi Minisztérium és rehabilitációs szolgáltatások. Sikeres befejezése után a tanfolyam lehetővé teszi a hallgató, hogy alkalmazni, hogy az állami Registry Vizsgálat EMT.

paramed

Felcser

A mentős Program NFCC alakult, hogy az előírásoknak megfelelő gyakorlat, orvosi irányban, a művészet és a tudomány out-of-kórház gyógyszer. A cél a program célja, hogy a végzős azzal a tudással, szakértelemmel és szakmai attribútumok kapcsolódó egy belépő szintű mentős helyzetben. Diplomások képzett megelőzése és csökkentése okozta megbetegedések és halálozás a betegség vagy sérülés. Sikeres befejezése után a tanfolyam lehetővé teszi a hallgató, hogy alkalmazni, hogy az állami Registry Vizsgálat Paramedics.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
- Florida rezidens: $ 3084 / Non-floridai illetőségű: 12.018 $ (évente)
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019