Read the Official Description

Mi az?

Ez egy virtuális mester gyakorlat, amely elméleti és gyakorlati ismeretek a technikai és anyagi erőforrások, valamint a fejlett és frissített az élelmiszer és az emberi táplálkozás információkat.

Mit fogsz tanulni?

Továbbképzés az élelmiszer és az emberi táplálkozás, klinikai táplálás, élelmiszer-minőség és alkalmazott modellek turizmus.

Mit tehet, ha végeztél?

Diákok, akik követik ezt a Masters lesz a szakemberek elő tökéletesen Human Nutrition és Élelmiszer-, és folytassa a PhD bármelyikében ismertetett kérdéseket a Mester, és mégis gyakorolhatja, még jobb, jellemzőit, hogy milyen mértékben készségek mert tökéletesítették Táplálkozás és Élelmiszer.

A kurzus felépítése

A mester a Human Nutrition és Élelmiszer van osztva 10 modul, osztva témák: az élelmiszerek: történelem, szokások és kultúra; Értékelésének módszere tápláltsági állapot; táplálkozási és anyagcsere-szükségletek; Táplálkozás és egészségfejlesztés; metabolikus és alaptakarmányok patológiai elváltozások; Táplálkozás mint terápiás eszköz vagy hozzájáruló terápia; Táplálkozás és élelmiszer a turizmus; Élelmiszer minőség-ellenőrzése a turizmus; táplálkozás alapjai; egészíti ki a modult és a munkamódszerek diplomamunka.

A diákoknak ki kell tölteniük az összesen 60 kredit, a következőképpen oszlik meg:

  • 24 kredit a szabad kapott a kibocsátó a négy kötelező tárgyak szerepelnek a tantervben és a megfelelő lapra. 3. modul: táplálkozási és anyagcsere-szükségletek (szükséges valamennyi útvonalak)
  • 12 kredit lehet megkapni tutored tevékenység ( „Gyakorlat”) marad a kutatóközpontok, tudományos és hasonló iskolák, ahogy az az adott lapot. 10. modul: Gyakorlatok és Munkaügyi Minisztérium (Kötelező minden útvonalak)
  • 12 kredit a munkával megszerezhető Diplomamunka engedélyezett részletezett a megfelelő lapra. 10. modul: Gyakorlatok és Munkaügyi Minisztérium (Kötelező minden útvonalak)
  • 12 kredit kell beszerezni kibocsátásával két tárgyak válasszon a tárgyak felajánlott három útvonal egyes (szükségszerűen ugyanazon az útvonalon): Útvonal Nutrition és Élelmiszer-minőség (NCA); Útvonal Clinical Nutrition (NCL); Élelmiszer útvonal alkalmazva Tourism (AAT).

Elsajátítják az összes versenyen Mester elvégezte a kötelező tárgyak, gyakorlatok és a munka a diplomamunkám. By nyomkövető megölné választani, a diákok megszerezzék a specifikus készségek minden tanult anyag.

Jövedelem profilja és felvételi kritériumok

A mesterképzésre Human Nutrition és Élelmiszer beléphetnek diplomás előnyösen Life Sciences és Egészség (biológia, biokémia, kémia, pszichológia, orvostudomány, gyógyszerészet, ápolási, Fizioterápia, Tudományos és Élelmiszer-technológiai, emberi táplálkozással és Dietetikai, állatorvosi tudomány a testmozgással és Sport, INEF). Azt is elérheti ezt Masters diákok más fok. Az utóbbi esetben, az Akadémiai Tanács a Mester megvizsgálják annak lehetőségét, hogy kiegészítő képzési függően a bemeneti profilt.

Feltehető, hogy a következő kritériumok alapján értékeljék érdemi diákok keres felvételi a Mester:

  • Az átirat a vizsgálatok, amelyeket nyújtottak be korábban.
  • Az önéletrajz, ahol a szakmai tapasztalat, látszanak, ha van ilyen.

A jelölt be kell nyújtaniuk a szükséges dokumentációt, és megfelelően akkreditált. Tanulmányozása után a dokumentációban, az Európai Bizottság a tanulmány a Mester folytassa létrehozza a megfelelő kezdeti kérelmezők listáját befejezéséig a rendelkezésre álló helyeket, az alábbi kritériumoknak: egyetemi tananyag: 50%; Szakmai tapasztalat: 20%; felhasználói számítógépes ismeretek: 15%; Nyelvi szint: 15%.

Program taught in:
Spanyol

See 4 more programs offered by Universidad de las Islas Baleares - UIB »

Last updated March 14, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
2,061 EUR
Ár alkalmazandó állampolgárainak a tagállamok az Európai Unió és a spanyol állam lakói
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019