Mesterképzési Program Sport-Élettan és Orvostudomány

Általános információk

Program leírás

A y OU érdekli a további tanulmányokat a sport élettan és orvostudomány területén? Ha igen, akkor ez a mester program érdekes lehet a y OU . A gyakorlati fiziológia, az izom fiziológiája, a fiziológiai értékelési módszerek és a kutatási módszertan alapos ismerete.

A program alapos ismeretekkel rendelkezik a szív- és érrendszeri, anyagcsere-, izom- és celluláris alkalmazkodásokkal kapcsolatos akut és hosszú távú testmozgás fiziológiai vonatkozásairól. Elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt az aktuális élettani, szövettani és biokémiai módszerekről a sport élettan és orvostudomány területén. A program emellett átruházható készségeket is biztosít, beleértve a kéziratokban és a kutatási javaslatok írásában és szóbeli tudományos előadásokban való képzést.

A program részét képezi a Norvég Sporttudományi Iskola (NIH), Oslóban. Ez a nemzetközi együttműködés tovább erősíti a mesterképzés tudományos színvonalát, és lehetőséget biztosít a hallgatók számára a jelenlegi fiziológiai és sporttudományi kutatások széles körének kezelésére.

Minden kurzust angolul tanítanak.

Különleges belépési követelmények

Legalább 180 kreditből álló első ciklusú képesítés, amelyből legalább 90 kredit szakképzésre szakosodott a sporttudomány, a fizioterápia, az orvostudomány vagy a biomedikai laboratóriumi tudomány egyik fő területe. A pályázónak rendelkeznie kell az "angol 6" vagy az "angol B" kurzusnak a svéd felső középiskolai képzéssel.

Képesítések (fokozat)

  • Mesterképzés / Tudomány Master [60 kredit]
  • Mesterképzés / Tudomány Master [120 kredit]

Karrier

A mester tartalma egyedülálló lehetőséget kínál a diákok doktori tanulmányok készítésére a gyakorlati fiziológia és sport-orvostudomány területén.

További információ

A jelentkezési időszak október 16-tól január 15-ig tart.

Költség és díjak

Első részlet: 86385 SEK Teljes díj: 345500 SEK

Ha y OU polgárjoguk Európai Unió (EU) vagy az Európai Gazdasági Térség (EGT) ország, vagy Svájcban, y OU nem kell fizetni alkalmazás vagy tandíj.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, ... Tovább

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, technology, health care, medicine, education, music and sport science. The university offers 800 courses, 60 undergraduate programmes and 30 postgraduate programmes. Kevesebb