Mesterek a farmakológiában

Általános információk

Program leírás

  • Egyéves posztkolekuláris képzés, amely a Pharmacology MS fokozatot eredményezi.
  • Olyanoknak tervezték, akik érdeklődnek a kódexük javításában, hogy bejutassanak egy orvosi vagy fogorvosi iskolába.
  • Az osztályméret kevesebb, mint 35 évig tart, hogy személyesebb kapcsolatot hozzon létre a hallgatók között
  • A diákok a mi MS program veszi az Orvostudományi 2. év orvosi farmakológia kurzus (külön tanítják külön sorrendben).
  • Minden posztgraduális kurzust az Orvostudományi Iskolában tanítanak a teljes munkaidős Orvosiskolai Karon.
  • A sikeres teljesítmény jelentősen javítja az orvosi vagy fogorvosi iskola igénybevételének fontosságát.
  • Azok a diákok, akik másodszor vették át a MCAT-t MS-programunk befejezése után 2009-2013 között, jelentősen növelték MCAT pontszámukat 3,5 ± 1,8 (n = 47, P
  • Az elmúlt 5 évben a gyógyszerészmérnökök 78,5% -a kapta meg az orvosi, fogorvosi vagy posztgraduális iskolát (113/144 hallgató a 2013-2017 közötti időszakra szakosodott diákok számára).


célok

  • A diákok képzése a farmakológia fegyelem alapjául szolgáló elvekben.
  • A farmakológiai kutatások tervezéséhez és elvégzéséhez szükséges megközelítés, logika és módszerek megismerése.

A Tulane lett az első nemzeti kutatóintézet, amely 2006-ban alapította a közszolgálatot a főiskolai alapképzésbe. Az egész egyetemi közösség, köztük az építészet, az üzleti élet, a jog, a liberális művészet, az orvostudomány, a közegészségügy és a trópusi gyógyászat, a tudomány és a Mérnöki és szociális munka - elkötelezett a közszolgálatban.

A közszolgálat különösen fontos azok számára, akik az egyéves mesterképzésünkbe lépnek, mert a jelentős köz- vagy közösségi szolgálat nyomon követése előfeltétele a legtöbb amerikai orvosi iskola felvételének. A hallgatók várhatóan meghaladják az oktatók körét és dolgoznak egy közösségben, hogy javítsák a lakosság egészségét. Ez az, ami "az orvosságról szól".

Ennek eredményeképpen a Pharmacology Master programjának alapvető követelménye, hogy a hallgatók heti átlagosan legalább 1 órát, vagy félóránként 12 órát adnak köz- vagy közösségi szolgálatnak. A 2017-18-os tanév során a farmakológia mester programjában részt vevő hallgatók több mint 2167 órányi közszolgálati tevékenységet végeztek a New Orleans-i területen (átlagosan 68 óra egyetemi hallgató a tanévben).

A Tulane egy közszolgálati központtal segíti a diákokat számos közösségi partnerrel

A Tulane az egyetemek következő generációjára vonatkozó közszolgálati szabványt állítja be. Amikor Tulane-oktatást kapsz, valami extra támogatást kapsz attól a közösségi szolgáltatási tevékenységtől, amelyet a legtöbb más intézmény nem kínál. Diákjaink egyedi oktatási élményt kapnak, amely csak New Orleans-ban található. Csak a Tulane-nél.


Fokozat követelmények

Tézisek: A hallgatóknak legalább 26 órányi óraszámban kell teljesíteniük a tanfolyamot, 4 órát a Masters Thesis Research számára, és teljesíteniük kell a mesterképzésre vonatkozó követelményeket. Az értekezés laboratóriumi vagy könyvtári kutatásokon alapul (a hallgató által választott téma a tanácsadóval és a szakdolgozati bizottsággal egyeztetve).


Nem tézis pálya: A hallgatóknak legalább 30 óra hiteles órarendet kell teljesíteniük, beleértve 4 választható kurzust (8 óra hitel) a tavaszi félévben.


Közösségi szolgáltatás: A közösség vagy a közszolgálat nyomon követése előfeltétele a legtöbb amerikai orvosi iskola felvételének. A hallgatóknak heti legalább egy órát kell ellátniuk a közösséggel, vagy félóránként legalább 12 órát. Dokumentáció


Tanterv

Őszi szemeszter

* A tanfolyamok 2018. augusztus 27- én kezdődnek

** Egyidejű regisztráció szükséges a Farmakológiai alapelvekhez vagy az orvosi fiziológiához

Tavaszi félév

- A mesterképzésben részt vevő hallgatóknak az alábbi négy választópolgárt kell átvenniük; A tézispályán lévőeknek a választók közül 2-nek kell 2.

Tavaszi választók


Felvételi követelmények

A felvételi pályázóknak sikeresnek kell lenniük az érettségi diploma követelményeinek, beleértve a biológiában és a kémiai alapműveltséget. A felvételi versenyképes pontszámok ≥3,0 GPA, és legalább 500 (vagy régi MCAT pontszám: 27) vagy annál magasabb MCAT pontszám, átlagos DAT pontszám 18 vagy magasabb, vagy átlag GRE pontszám 300 vagy magasabb.


Alkalmazás

A Pharmakológia fokozatot végző programba tartozó mesterképzéshez 50 dollár díjat kell fizetni. A díj nem visszatéríthető. A következő tanévre vonatkozó pályázatokat 2018. június 15-ig kell beérkezni. A pályázatokat azonban az átvétel során felül kell vizsgálni, ezért a pályázatok korai benyújtását erősen ösztönzik.

Alkalmazás az MS programhoz

Hozzon létre egy fiókot, és töltse ki az online alkalmazást a Tulane Graduate Program Biomedical Sciences honlapján.

Ha bármilyen kérdése lenne az alkalmazásával vagy a jelentkezési eljárással kapcsolatban, kérjük, hívja az 504-988-5226-os Biomedical Sciences irodát.


Oktatás

A 2018-19-es tanév teljes munkaidőben történő tanítása 23 500 dollár, amelyet két félévre kell fizetni. Ebben a programban nincsenek tandíjmentességek. A diákok a következő becsült díjakat számolják fel szemeszterenként: Akadémiai Támogatási Szolgáltatások ($ 400), diákfeladatok (120 dollár), Reily Recreation Center ($ 150) és Student Health Services (320 dollár). A díjak változhatnak.

A mesterképzés díjai

Az érettségi bejelentéshez 35,00 dolláros díjat kell fizetni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty ... Tovább

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty actively engaged in biomedical research. The goal of the program is to train scientists in a collaborative scientific community driven by creativity and innovation. Tulane’s Graduate Program in Biomedical Sciences brings together some of the world’s most talented young people with nationally- and internationally-recognized teachers and researchers: all in the context of a vibrant city replete with opportunities both in and out of the lab and classroom. Kevesebb