Mestere az ipari drogfejlesztésnek

Általános információk

Program leírás

Ismerje meg a teljes gyógyszerfejlesztési folyamatot a molekulától a piacra jutásig

Az ipari kábítószer-fejlesztés mestere úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a vezetők azon igényének, hogy összehangolják a sok elemet, hogy felgyorsítsák a gyógyszerfejlesztési folyamatot, és zökkenőmentesítsék a jelölt drogok piacra jutását.

A kábítószer-fejlesztés hosszú, összetett folyamat, amely számos szakterület kölcsönhatását igényli. Az összes érintett tudományág szakszerű összehangolása, a korai célmeghatározás és az érvényesítés, a biztonság és a hatékonyság tesztelése és a piac elindítása között, egyszerűsítheti az új gyógyszerek előállításának megközelítését.

„Alapvető fontosságú, hogy a gyógyszeriparban dolgozó alkalmazottak megértsék az egész gyógyszerfejlesztési folyamatot annak érdekében, hogy értékeljék kollégáik perspektíváit és céljait, optimálisan együttműködjenek és képesek legyenek a megfelelő projekt döntések meghozatalára - a MIND-n keresztül megszerzik a szükséges betekintést és készségeket ”

- Søren Bregenholt, a Novo Nordisk vállalati alelnöke

Résztvevő profilok

Az ipari kábítószer-fejlesztés mestere a gyógyszeripar szakembereinek szánt továbbképzési program. A felvétel minimálisan kétéves releváns munkatapasztalatot igényel.

A program a biotechnológiai és gyógyszeriparban tapasztalt emberekre, a klinikai kutató szervezetekre és bizonyos mértékben a gyógyszeriparra irányul, akik részt vesznek a kábítószerek fejlesztésében, és a folyamat egészének áttekintését, valamint a folyamatok mélyreható megértését igénylik. az egyes elemeket.

A képzés a projektmenedzsereknek, a csoportvezetőknek, a megosztott vezetőknek, a kutatóknak és másoknak van kialakítva, akik - vagy elvárják - felelősséget vállalnak a kábítószerfejlesztési folyamat számos aspektusáért.

A tipikus résztvevőnek olyan területei vannak, mint a mérnöki, gyógyszertári, kémiai, biokémiai vagy egészségügyi tudományok. A szakmai kihívások iránti elkötelezettség és érdeklődés az ipari kábítószer-fejlesztési program mestere.

Programszerkezet

Részmunkaidős tanulmány a teljes munkaidőben foglalkoztatottak számára

A 60 ECTS kredit mesterképzés (ami 1 év teljes munkaidős tanulmánynak felel meg) a részmunkaidős tanulás 2-6 éven belül történő befejezését tervezi. A teljes munkaidős tanulás nem választható, mivel sok tanfolyam csak minden második évben áll rendelkezésre.

Minden kurzus minimális osztálytermi látogatással van kialakítva, hogy beleférjenek egy teljes munkaidőben elfoglalt menetrendbe. Minden kurzus Koppenhágában, Dániában.

Program elrendezése

Iratkozzon fel az egyes kurzusokra, vagy jelentkezzen be a teljes programba

A mesterképzés kötelező tanfolyamokból (30 ECTS), választható kurzusokból (10-18 ECTS) és mesterképzésből áll (12-20 ECTS).

Kötelező tanfolyamok

* Meg kell határoznia a megfelelő tanulmányi kurzusokat, amelyek támogatják a személyes tanulmányi profilját. A választható kurzusokat a tanszéknek jóvá kell hagynia.

Tanulási eredmény

A program befejezése után a diplomások széles körű áttekintést kapnak és képesek lesznek megérteni a fejlesztési folyamat valamennyi szakaszának összefüggéseit a felfedezésektől a klinikai vizsgálatokig, a regisztrációig és a marketingig.

A MIND program lehetővé teszi a gyógyszerfejlesztőknek, hogy a szakemberek és a külső partnerek közötti szakmai kapcsolatokat hozzák létre, így biztosítva a multidiszciplináris projektcsoportokban végzett munka magas és naprakész tudományos szintjét.

A diplomások azon képessége, hogy hatékonyan és kritikusan értékeljék a kábítószer-fejlesztési folyamat minden egyes szakaszát, lehetővé teszik számukra a jövőbeli szűk keresztmetszetek előrejelzését.

Tandíj

 • A tanfolyam díja: 10 750 DKK és 24,975 DKK között
 • Teljes program: 200 000 DKK

A teljes program költsége a beiratkozási státusától, a választott kurzustól és az állampolgárságtól függ (lásd alább).

A tandíj differenciált, de még mindig fix - a tárgyalás nem opció

A dán kormány minisztériumi támogatást fizet az EU / EGT diákoknak, míg a többi tanulónak meg kell fizetnie a teljes tanfolyam árát.

 • Teljes kurzus: az összes nem EU / EGT-polgár (tényleges költség)
 • Csökkentett tanfolyam ár: az összes EU / EGT állampolgár (a minisztérium támogatásával részben fedezett költségek)

A University of Copenhagen nem nyújt tandíjat vagy ösztöndíjat

A University of Copenhagen nem nyújt támogatást vagy ösztöndíjat. Nem is válaszolhatunk a finanszírozással kapcsolatos kérdésekre.

Belépés és alkalmazás

Az egyes kurzusok vagy a teljes program felvételi kritériumai

Ugyanezek a felvételi kritériumok érvényesek, függetlenül attól, hogy az egyes kurzusokat vagy a teljes programot kívánja követni.

 • Megfelelő alapképzés vagy azzal egyenértékű
 • Legalább két év szakmai tapasztalat a szabályozási ügyekben vagy azzal egyenértékű ügyekben
 • Ismerje meg a program weboldalán feltüntetett nyelvi követelményeket

Pályázati folyamat

Töltse ki a jelentkezési lapot a mesterprogram honlapján, a www.mind.ku.dk címen, és emlékezzen a szükséges dokumentációra.

Ha egyéni kurzusokra jelentkezik, kérjük, használja a linket az egyes kurzusoldalakon. A jelentkezési határidő általában az előadás első napját megelőző 8 hét.

A program gördülékeny belépéssel rendelkezik, így az alkalmazásokat úgy értékelik, ahogy jönnek.

Tartózkodási engedély és vízum

A nem EU / EGT-országokból származó diákoknak vízumot kell szereznie Dániába való belépés előtt. Az országba való belépéshez szükséges vízumkövetelmények eltérőek, ezért konzultálnia kell a dán nagykövetséggel vagy konzulátussal az Ön területén.

A részmunkaidős programba való felvétel nem garantálja a tartózkodási engedélyt diákként. További információért forduljon a Dán Bevándorlási Szolgálathoz.

 • TÍPUS: Folyamatos szakmai fejlődés
 • HELYZET: University of Copenhagen , Dánia
 • IDŐTARTÁS: 2-6 éves részmunkaidős tanulmány
 • Angol nyelv
 • RÉSZTVEVŐK: A gyógyszeriparban dolgozó szakemberek
 • FELHASZNÁLÁS: Folyamatos belépés az egyes kurzusokba és a teljes programba
 • TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: www.mind.ku.dk

Időtartam és ár

Kezdés dátuma: Nyitott regisztráció

Időtartam: 2 - 6 év részmunkaidőben

Ár: 10.750 DKK és 25.000 DKK között. A teljes programhoz 200 000 DKK.

Határidő: Információ kérése. A program gördülékeny belépéssel rendelkezik, és az alkalmazás feldolgozása történik.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Driven by intellectual creativity and critical thinking since 1479, researchers and students at the University of Copenhagen have expanded horizons and contributed to moving the world forward. With it ... Tovább

Driven by intellectual creativity and critical thinking since 1479, researchers and students at the University of Copenhagen have expanded horizons and contributed to moving the world forward. With its 5,000 researchers and 39,000 students, the University boasts an international research and study environment and is highly ranked on the leading ranking lists of the world's best universities. Kevesebb