Read the Official Description

Master of Medicine

Bevezetése Medical Education of Medical School

Shandong Egyetem Orvostudományi beiratkozik 400 hallgatók minden évben, beleértve 200 jelöltjei Medical Bachelor (5 év) és 200 jelölt Orvosi Mester (7 év).

Orvosi Mester (7 éves orvosi oktatás)

A háromféle tanfolyamok, beleértve a természeti és társadalmi tudomány, az alapvető orvosi tudomány és klinikai tudományok tervezett jelöltek a mediális Mester munka egyaránt a jelöltek az Egészségügyi Bachelor. Két különbség az oktatási Orvosi Bachelor és orvosi mester. Az első különbség az, hogy az első évben, a jelöltek az Egészségügyi Mester tanulmányozni fogja a School of Biological Sciences. Meg fogják tanulni, több fogás a biológiai tudomány, amely nekik a jobb hátteret a tanulmány az orvosi tudományok. A másik különbség az, hogy a hallgató kap némi alapképzés az orvosi kutatás. Egyes kurzusok, beleértve a statisztika, SAS Software, neurobiológia, a Cellular Biology-technika és molekuláris biológia technika, hogy a diákok néhány alapvető a kutatás. A hallgatók fog működni gyakornok két évig. Ezek specializálódtak egy területen, az elmúlt évben, és emellett az alapképzés, a klinikai gyakorlatban, meg kell befejezni a diplomamunka. A szóbeli védekezés a dolgozat kerül sor, mielőtt befejezi a hét évig tartó oktatásának. Ha át a tanfolyamok és a szakdolgozat védelem, akkor lesz a mértéke Medical mester.

Végén az orvosi oktatás, a diákok, mind az egészségügyi alap-és orvosi Mester, majd rájönnek, hogy az orvostudomány egy széles, mély, és a gyorsan változó fegyelem. Az uralom az orvosi ismeretek és a technikai képességek igényel az élethosszig tartó önképzés.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Shandong University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
7 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date