Read the Official Description

Idegtudományi Mester, Odontológus

Rövid információk a programról


Tanulmányok típusa: Integrált Tanulmányok
Időtartam: 5 év
Diploma: Odontológia mestere
Képzettség: Odontológus
ECTS kredit: 300

Tanterv

Ez a tudományág a fogászat gyakorlati készségeit, valamint a patológia elméleti ismereteit, valamint a leggyakoribb orális betegségek diagnosztizálását és kezelését biztosítja. A diákok kezdeni tanulni fogászati ​​tudományág, a második tanév. A fogorvosi kurzusok az ötéves tudományos program 47 százalékát teszik ki.


Tanítási módszer

A tanítási és tanulási folyamat előadásokból, szemináriumokból, gyakorlati foglalkozásokból és önképzésekből áll. A szerkezet a tanterv hasonló ahhoz, amely használják a legtöbb európai egyetemeken; Ezért, többszintű vizsgálati elvek érvényesítése érdekében. Tantárgyat blokk az első tanév.


A teljesítmény értékelése

A vizsgák minden tantárgy befejezésekor megtörténnek. A fogorvosi tanulmányi programot képzettségi vizsgák és diplomamunka védelem végzi.


A kapott kompetenciák
A diplomák a fogkőképzésben képesek lesznek:

  • Hogy alkalmazzák a legújabb tudományos és eredményeket ért el a fogászat területén;
  • megvizsgálja és értékeli a helyzetét páciens szájából és a környező szövetek;
  • hogy a diagnózis;
  • kezelésére különböző fogbetegségek, és elvégzik a megelőzés;
  • Folyamatosan javítják a szakmai készségek egy fogászati ​​orvos;
  • ismerik a különböző fogászati ​​betegségek tüneteit és a fogászati ​​betegségek megelőzésében és kezelésében a leghatékonyabb intézkedéseket.Érettségi után
A program sikeres befejezése és az oklevél megszerzése után a hallgatók személyes egészségügyi intézményekben, az egészségügyi intézményekben, a fogorvosi klinikákban és az irodákban, az állami intézményekben, a főiskolákban és az egyetemeken dolgozhatnak. A diplomások megfontolhatják a további rezidens tanulmányok elvégzését is, ami egy fogorvosi szakember képesítéséhez vagy egy Ph.D.


Odontológiai Kar
Az Odontológiai Kar nemzetközi elismerést nyert a tudományos kutatás és a klinikai gyakorlat területén elért eredményeiért. A diákokat arra is ösztönzik, hogy tudományos kutatásokat hajtsanak végre, amelyek mind Litvániában, mind nemzetközi szinten jól ismertek. A kar az Európai Fogorvosi Társaság (ADEE) tagja, szakértőket küldi be a nemzetközi munkacsoportokban Az Európai Harmonizált Odontológiai Tanulmányi Projekt, tagjai a tudományos folyóiratok szerkesztői bizottságaiban vannak.
Az Odontológiai Karot 1922-ben alapították, és jelenleg a litográfia legfontosabb oktatási intézménye. A Kar áll, az 5 speciális klinikai osztályok, jelenleg közel 900 beiratkozott hallgatók (köztük több mint 140 külföldi diák). Egyetemi kurzusok állnak a nemzetközi diákok angol nyelven.

Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by Lithuanian University of Health Sciences »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
5 Év
Nappali
Price
9,600 EUR
Évi
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date