Mestere az orális implantológia

Általános információk

Program leírás

Orális Implantológia Mester

A Master of Orális Implantológia (MOI) mesterképzést a JW Goethe University Frankfurt am Mainban mutatták be annak érdekében, hogy a szájsebészeti beavatkozások területén a fogorvosok számára mind a német, mind a külföldi szakmai továbbképzést nyújtson. A cél az, hogy adnak átfogó és nagyon speciális elméleti ismeretek és gyakorlati készségek.

A kurzus egy két éves moduláris részmunkaidős, posztgraduális tanulmányok a JW Goethe Egyetem Frankfurt am Main, amelynek felépítése és tanított teljesen függetlenül kívüli Egyetem intézmények és cégek tekintetében a tartalom és a finanszírozás. A programot a Német Akkreditációs Tanács (ZEVA) akkreditálja.

A mezőny az orális implantológia alapja részben a rendkívül bonyolult interdiszciplináris kezelést módszereket, amelyek előírják, erős korreláció és a koordinációt a különböző szakterületeken. Emiatt a kurzus célja, hogy kezeljék prioritásként az erősen racionális és elemző módszer a gondolkodás, amely lehetővé teszi az optimális vizsgálata és összehangolását az egyes betegek diagnózisát, a kiválasztott módszert és annak eredményeit.

A tanfolyam sikeres elvégzése a mesterképzés, diplomások képesek lesznek önállóan tervezése és végrehajtása koncepciók kezelésére szoruló betegek fogászati ​​implantátum fogpótlás. Diplomások is rendelkezik a szükséges készségekkel, hogy kiválassza, elemzésére és teljes mértékben integrálódtak a saját kúra a gyorsan növekvő, azonban kizárólag tudományos alapú, számos kezelés és a tudás ezen a területen.

Programszerkezet és tartalom - Orális implantológia mestere

"Az út a jutalom"

Ez a blended learning mesterképzés moduláris felépítésű és kerül sor elsősorban angol nyelven. A tanfolyam oszlik hét kötelező modulok és írásbeli diplomamunka.

Minden diák képes elérni interaktív tananyag weboldalon keresztül nyomon követése érdekében, és támogassák a független tanulmány elkészítése során / feldolgozási fázisa anyag / szemináriumok és oktatási egységek zajlanak az egyetemi campus, valamint a független tanulmány, a szakmai gyakorlat alatt és felügyelete modulok. Továbbá, minden esetben dokumentációt lehet feltölteni az egyetem kiszolgálóra, hogy ez lehet értékelni annak érdekében, hogy biztosítsák a minősége minden tanuló gyakorlati ismeretek.

Hét kötelező modulok

- "Alapvető elmélet 1"
Független tervezése egyszerű prosthetic- és implantátum terápiák maradék csont.


- "Alapvető elméleti 2"
Mint I. modul, és független sebészeti és protetikai munkák a beteg szimulátor.

-- 'Elhelyezés'
A klinikai hatáskörébe a hallgató javulni fog
a tapasztalat révén élő beteg kezelések.

-- 'Felügyelet'
A klinikai kompetencia és manuális készségek a hallgató
javítandó az aktív felügyelt betegek kezelését.

- "A beteg kezelése"
A cél a független teljesítmény sebészeti eljárások
és a fogtechnikai kezelések a beteg és a fejlődés
A kritikus, reflektív, szakmai alkalmasságot.

- "A sebészeti technikák"
Független tervezés komplex protetikai implantátum terápiák
és független sebészeti eljárások betegek.

- "Implant fogpótlás"
Független tervezés komplex protetikai implantátum terápiák betegek.

- "Mester értekezés"
A mester dolgozat célja annak bizonyítása, hogy a hallgató abban a helyzetben van, hogy önállóan elemezni és értékelni a téma területén a szóbeli implantológia előírt határidőig a tudományosan elismert módszerekkel.

Felvételi követelmények

Annak érdekében, hogy képes legyen részt venni a Mester vizsgálat során, akkor lesz szükség a következő:

 • Kitöltött jelentkezési lapot
 • Aláírt Hallgatói nyilatkozat Forma
 • Az engedély / egyetemi képesítést a fogászat gyakorlására (hivatalos fordítás angol vagy német nyelven)
 • Legalább 2 éves releváns szakmai tapasztalat
 • A tapasztalat az alábbi területeken implantológia és az implantátum fogpótlás előnyt
 • Kiváló angol nyelvtudás (TOEFL)
 • Motivációs levél
 • Önéletrajz
 • Két ajánlólevél egy mentor, tanár vagy a munkáltató
 • 2 igazolványkép
 • A felvételi vizsga lehet kérni előtt beléptetését a MOI Program *

* A pályázók külföldről kínálunk telefonos interjúk egyenértékűnek kell felvételi vizsgát.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through pr ... Tovább

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through private funding. Thus, the university owes its establishment to the link – which is characteristic for the city of Frankfurt – between dynamic research, the legacy of the Enlightenment, and the conscious commitment of the citizens of Frankfurt to the fundamentals of international trade and industry. Kevesebb