HEALTHCARESTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Houston az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Mesterdiplomákra a fejlett tudományos programok állnak rendelkezésre a különböző tanulmányi területeken. Mesterképzésben tipikusan kitölteni körülbelül két-három év. Attól függően, hogy az iskola, akkor is szerzett az interneten.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Szerepel a legnagyobb városa az állam Texas és a negyedik legnagyobb országos népességét tekintve, Houston város híres a hatalmas és egyedi skyline hogy határozza meg. Amellett, hogy több mint 2 millió ember lakik itt, a város négy állami egyetem határain belül. Ez nem tartalmazza a nagyobb számú magán felsőoktatási intézmények.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Mesterek az Amerikai Egyesült Houston az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Találat Filter

Mester Bioscience és egészségügyi politika

Rice University | Wiess School of Natural Sciences
MSc
<
Nappali
<
Részidős
<
2 év
Angol
Campus

Ez a fokozat irányul, hogy a vonat a diákok biotudományok és egészségügyi politika azzal a szándékkal, hogy új lehetőségek a tudomány iránt érdeklődő diákok dolgozó egészségüg ...

Tovább

Akupunktúra Mestere

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Mester
M.D.
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A cél az Akupunktúra Mestere

Tovább

Integrált egészségügyi vezető vezetése - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Mester
<
Nappali
<
3 félévek
Angol
On-line

A Master of Integrative Healthcare Leadership program célja, hogy felkészítse Önt egészségügyi vezetőre, igazgatóra vagy adminisztrátorra.

Tovább