HEALTHCARESTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Tallahassee az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A mesterfokozatot olyan típusú diplomás végzettség, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy legyen szakértői az általuk választott területen. Ajánlott azoknak, akik előzőleg elvégezték a bachelor 's mértékben, ezek a programok mintegy két évvel hosszabb.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Tallahassee az egyik legjelentősebb város Floridában, és az is a fővárosban. Található a földnyelv Florida, Tallahassee ad otthont néhány igen nagyon tartják számon egyetemek az állam.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Tallahassee az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Találat Filter

Master's Bridge program

Florida State University College of Medicine
Mester
Angol

Áttekintés Az orvosbiológiai tudományok MS programjának híd a klinikai orvostudomány felé célja, hogy orvosilag alulteljesített, vidéki és belvárosi közösségből származó siker ...

Tovább