HEALTHCARESTUDIES

Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Miami az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A mester diplomát, ami azt jelentette, hogy kell kitölteni befejezése után agglegény. Bár lehet, hogy egy-három évvel a tanulmány, a legtöbb mester 's programokat lehet kitölteni körülbelül két évig.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Miami a megye székhelye Miami-Dade megyében található, az Atlanti-óceán partján Dél-Floridában. Miami hetedik helyen az egész Egyesült Államokban, amikor beszélünk a beiratkozási a diákok egy főre jutó. Miami is ismert, profit és non-profit szakmai programok.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Miami az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Találat Filter

A közegészségügy mestere, az epidemiológia koncentrációja

Florida International University Robert Stempel College of Public Health & Social Work
Mester
Angol

Az epidemiológiára koncentráló közegészségügyi mester (MPH) szigorú elméleti és gyakorlati képzést nyújt az akut és krónikus betegségek megelőzésére. A program sikeres befejez ...

Tovább