HEALTHCARESTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Forrásrugók az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A mester diplomát, ami azt jelentette, hogy kell kitölteni befejezése után agglegény. Bár lehet, hogy egy-három évvel a tanulmány, a legtöbb mester 's programokat lehet kitölteni körülbelül két évig.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Boiling Springs Dél-Karolinában egy gyönyörű környezetben, hogy részt vegyen a felsőoktatási intézményeket. Van egy nagy rugó a közepén híres sorozatfelvételek meleg víz innen a város nevét.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Forrásrugók az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Találat Filter

A természettudományok ápolásának vezetője - az üzleti adminisztráció mestere

Godbold Graduate School of Business
MBA
Mester
<
Nappali
Angol
Campus

Az MSN / MBA kettős program egy 63 féléves program. Ez az interdiszciplináris program ötvözi az ápolási vezetést az üzleti és vezetői készségekkel kapcsolatos ismeretekkel. ...

Tovább