HEALTHCARESTUDIES

Részidős Társadalomtudományok Mesterdiplomák Áttekintése Spanyolországban 2021

A mester fokozat egy speciális tanulmányi program, amely lehet kitölteni körülbelül két év, amennyiben a tanulók már szerzett főiskolai diplomát hasonló területen. A diákok választhatnak, hogy keresni egy Master of Arts, MSc vagy MBA, attól függően, hogy a jelenlegi és jövőbeli céljait.

A társadalomtudományok a társadalmi kapcsolatok és az emberi társadalom tanulmányozására összpontosítanak. A társadalomtudományi kurzusok a hallgatók számára olyan karriereket hoznak létre, amelyek emberekkel vagy rendszerekkel foglalkoznak az állami, magán és nonprofit szektorokban.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Részidős Társadalomtudományok Mester Spanyolországban 2021

2 Találatok Társadalomtudományok, Spanyolország Filter

Szimulációs módszertani egyetemi mesterképzés az egészség- és társadalomtudományi szakemberek képzéséhez

UManresa
Mester
<
Részidős
<
10 hónap
Spanyol
Campus

Az egyetemi szimulációs módszertani mesterképzés az egészségügyi és a társadalomtudományi szakemberek képzésére szolgál (oktatóknak szóló képzés). Célja, hogy a tanárok és a s ...

Tovább

A nemek és az egészségügy mestere

Universidad Rey Juan Carlos T
Mester
szept. 2021
<
Nappali
Angol
On-line

Az általános cél a hallgató átfogó képzése a nemek és az egészség területén.

Tovább