Filter
Mester
Afrika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Radiológia Mesterdiplomák Afrika 2020

Miután a diákok teljes a egyetemi fokozatot, akkor lehetősége van arra, hogy folytassa a mester a választott fegyelem. A mester program célja, hogy fokozza a tudás egy bizonyos területen, és a tanulók, hogy felkészüljenek a tudományos és szakmai karrier a diploma megszerzése után.

A radiológia olyan orvosi ág, amely ismert az innovatív technológia felhasználásával az orvosi képalkotás, mint például a röntgensugarak és a CAT vizsgálatai létrehozására. Ez a tanulmányi terület tanítja az elektromágneses sugárzás és a hanghullámok használatát a betegek diagnosztizálására.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Részidős Radiológia Mesterdiplomák Afrika 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Radiológia, Afrika

University of Johannesburg

A program teljes kutatási fokozatot jelent. A hallgatóknak kutatási projektet kell vállalniuk, és értekezésüket kell írniuk. ... [+]

A program teljes kutatási fokozatot jelent. A hallgatóknak kutatási projektet kell vállalniuk, és értekezésüket kell írniuk.

Felvételi követelmények

BTech radiográfia (diagnosztikai, nukleáris orvoslás, ultrahang vagy terápia)

Elérhetőségeit

Név: Dr. Heather Lawrence Tel .: 011 559 6887 / E-mail: heatherl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul