Filter
Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Laboratóriumi tudomány Egészségügyi Tanulmányok 2020

A mester fokozat egy speciális tanulmányi program, amely lehet kitölteni körülbelül két év, amennyiben a tanulók már szerzett főiskolai diplomát hasonló területen. A diákok választhatnak, hogy keresni egy Master of Arts, MSc vagy MBA, attól függően, hogy a jelenlegi és jövőbeli céljait.

Az orvosi laboratóriumi tanulmányokat végző hallgatók tipikusan klinikai laboratóriumi vizsgálatokat alkalmaznak a betegség kimutatására, diagnosztizálására, monitorozására és kezelésére. Megtanulhatnak elemezni, értékelni és validálni a kémiai, hematológiai, mikrobiológiai, transzfúziós és immunológiai adatokat. Az orvosi csoportok ezeket az adatokat használják a betegek gondozására vonatkozó döntések meghozatalában.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel - Részidős Laboratóriumi tudomány Mesterdiplomák 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Laboratóriumi tudomány

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

A laboratóriumi orvoslásban végzett karrier A diplomások orvosi kutatóként dolgoznak a diagnosztikai patológiában, orvosi kutatóként vagy klinikai kutatóként. ... [+]

A laboratóriumi orvoslásban

A diplomások orvosi kutatóként alkalmazzák a diagnosztikai patológiát, orvosi kutatóként vagy klinikai kutatóként.

Mit fog tanulni?

Két klinikai patológiás fegyelemfolyamra szakosodsz. A diploma megszerzése során magas szintű ismeretekkel rendelkezik az Ön szakterülete szempontjából releváns elemzési és tudásintegrációs képességekkel.

Részletek

A diagnosztikai patológiában és az orvosi kutatásban pályázhat. Ez a program alkalmas a biológiai tudományok vagy az orvosbiológiai tudományok fokozataira.

Két klinikai patológiás fegyelemfolyamra specializálódhat az alábbi lehetőségek közül:

anatómiai patológiaklinikai biokémiahematológiaorvosi mikrobiológiatranszfúziós és transzplantációs tudomány... [-]
Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul