Filter
Mester
Óceánia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Laboratóriumi tudomány Mesterdiplomák Óceánia 2020

A mester diplomát, ami azt jelentette, hogy kell kitölteni befejezése után agglegény. Bár lehet, hogy egy-három évvel a tanulmány, a legtöbb mester 's programokat lehet kitölteni körülbelül két évig.

Az orvosi laboratórium egy izgalmas tanulmányi terület, amely magában foglalja a betegségek felderítésére és diagnosztizálására szolgáló számos teszt elvégzését. A diákok találhatják magukat kémiai elemzésére és vizsgálatára vér, szövet és testfolyadékok a rendellenességek klinikai környezetben.

Óceánia más néven Oceanica a régió középpontjában a szigeteken a trópusi Csendes-óceán. [4] véleménye, hogy mi minősül Óceánia tartományban a három kistérségben az Melanézia, Mikronézia és Polinézia [5], hogy tágabb értelemben az egész szigeti régió Ázsia és az amerikai, köztük Ausztráliában és a maláj szigetvilág.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Részidős Laboratóriumi tudomány Mesterdiplomák Óceánia 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Laboratóriumi tudomány, Óceánia

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

A laboratóriumi orvoslásban végzett karrier A diplomások orvosi kutatóként dolgoznak a diagnosztikai patológiában, orvosi kutatóként vagy klinikai kutatóként. ... [+]

A laboratóriumi orvoslásban

A diplomások orvosi kutatóként alkalmazzák a diagnosztikai patológiát, orvosi kutatóként vagy klinikai kutatóként.

Mit fog tanulni?

Két klinikai patológiás fegyelemfolyamra szakosodsz. A diploma megszerzése során magas szintű ismeretekkel rendelkezik az Ön szakterülete szempontjából releváns elemzési és tudásintegrációs képességekkel.

Részletek

A diagnosztikai patológiában és az orvosi kutatásban pályázhat. Ez a program alkalmas a biológiai tudományok vagy az orvosbiológiai tudományok fokozataira.

Két klinikai patológiás fegyelemfolyamra specializálódhat az alábbi lehetőségek közül:

anatómiai patológiaklinikai biokémiahematológiaorvosi mikrobiológiatranszfúziós és transzplantációs tudomány... [-]
Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul