HEALTHCARESTUDIES

A Legjobb Egészségügyi Mesterek Japánban 2021

A mester program egy speciális mértékben, hogy jellemzően úgy kapjuk, akik szeretnék, hogy összpontosítson a tanulási egy adott területen. Megszerezte a Master of Science, MA, vagy MBA tökéletes választás a diákoknak, mivel ez biztosítja a versenyelőnyt agresszív munkaerőpiacon.

Japán egyik nagy integrált felsőoktatási rendszerek Ázsiában. Japans megközelítés a tudomány és a technológia nagyra értékelt így a képzettségi szint nagyon strukturált a gyermekkortól az elsődleges a másodlagos felsőfokú szinten. A 126 millió ember él Japánban van egy kulturális gazdag környezetben. Nagyobb Tokyo területen a legnagyobb nagyvárosi terület a világon, több mint 30 millió lakos.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Egészségügyi Egészségügyi Tanulmányok Japánban 2021

Találat Filter

Orvostudományi Kar Mesterképzése

Asahikawa Medical College (Asahikawa Ika Daigaku)
Mester
ápr. 2021
Japán
Campus

旭川医科大学Orvostudományi旭川医科大学Orvostudományi Karának Ápolói Tanszéke (mesterképzés) két tanfolyammal rendelkezik: "Master's Thesis Course" és "Advanced Practice Course". Mindkettő ...

Tovább

Master of Science in Health and Sport Science

顺天堂大学
MSc
ápr. 2021
Japán
Campus

A Master of Science program kétéves tanfolyamból áll, amelynek középpontjában az „Egészségügyi és sporttudományi specializáció” áll.

Tovább

Mester az egészségügyben és az ápolásban

顺天堂大学
Mester
ápr. 2021
Japán
Campus

Doktori Iskolánk célja, hogy elősegítse a kutatókat és oktatókat, hogy szakápolóvá váljanak, akik fejlett ápolási gyakorlattal rendelkeznek, és képesek előmozdítani az életmin ...

Tovább