HEALTHCARESTUDIES

A Legjobb Online Gerontológia Mesterdiplomák Európában 2020

Mesterdiplomákra a fejlett tudományos programok állnak rendelkezésre a különböző tanulmányi területeken. Mesterképzésben tipikusan kitölteni körülbelül két-három év. Attól függően, hogy az iskola, akkor is szerzett az interneten.

Online tanulás, vagy e-learning az a folyamat, hogy megtanulják a különböző médiumok, hogy szállít szöveg, hang, kép, animáció, és a streaming video. Létezik sok e-learning folyamatok diffúz tudás és tanulni határok nélkül.

Összességében több mint 4000 felsőoktatási intézmények Európában széles választékát kínálja a tanfolyamok alapképzési, mesterképzési és doktori szinten. Egyre több ilyen nyújtó szervezetek angol nyelvű oktatás, legalább azok egyes szakok, európai egyetemek már jobb minőségű, mint valaha. Európai egyetemek kínál barátságos a külföldi diákok és hogy a tanfolyam a tudás, amely megfelel a szakmai igények a mai globális kereslet.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Online Gerontológia Mesterdiplomák Európában 2020

2 Találatok Gerontológia, Európa, On-line Filter

Gerontológia Mester

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Mester
<
Részidős
<
6 hónap
Angol
On-line

A javasolt képzési módszertan a tartalomtervezés egyértelművé, szélességéig és didaktikájává teszi lehetővé, hogy a Gerontológiai Mester a pszichológia, az orvostudomány, az á ...

Tovább

Mester gerontológiai egészségügyi

Formación Alcalá
Mester
szept. 2020
<
Részidős
<
6&nbsp;-&nbsp;12 hónap
Spanyol
On-line

Óraszámot és a hitelek: 1000 óra és 40 ECTS

Tovább