close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Távoktatás Gender tanulmányok Egészségügyi Tanulmányok 2021

A mesterfokozatot olyan típusú diplomás végzettség, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy legyen szakértői az általuk választott területen. Ajánlott azoknak, akik előzőleg elvégezték a bachelor 's mértékben, ezek a programok mintegy két évvel hosszabb. Gender studies programok gyakran közölt átfogó feltárása az emberi szexualitás kérdéseket. A hallgatók a tár… Tovább

A mesterfokozatot olyan típusú diplomás végzettség, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy legyen szakértői az általuk választott területen. Ajánlott azoknak, akik előzőleg elvégezték a bachelor 's mértékben, ezek a programok mintegy két évvel hosszabb.

Gender studies programok gyakran közölt átfogó feltárása az emberi szexualitás kérdéseket. A hallgatók a tárgy lehet tanulni arról, ahogy különböző kultúrák megközelíteni a nemek vizsgálatánál élettudományok kérdések, mint a szaporodás és az emberi genetika.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel - Távoktatás Gender tanulmányok Egészségügyi Tanulmányok 2021

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Universidad Rey Juan Carlos T
Madrid, Spanyolország

Az általános cél a hallgató átfogó képzése a nemek és az egészség területén.

Az általános cél a hallgató átfogó képzése a nemek és az egészség területén. -
Mester
Nappali
Angol, Spanyol
szept. 2021
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba