HEALTHCARESTUDIES

Élettudomány Mesterdiplomák Keresése Hollandiában 2020

A mester fokozat egy speciális tanulmányi program, amely lehet kitölteni körülbelül két év, amennyiben a tanulók már szerzett főiskolai diplomát hasonló területen. A diákok választhatnak, hogy keresni egy Master of Arts, MSc vagy MBA, attól függően, hogy a jelenlegi és jövőbeli céljait.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Kérj Információt - Élettudomány Mesterdiplomák Hollandiában 2020

1 Találatok Élettudomány, Hollandia Filter

Biomolekuláris Mester Mester

Vrije Universiteit Amsterdam
Mester
szept. 2020
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az MSc Biomolecular Sciences célja, hogy felkészítse a hallgatókat a karrierre a Nemzetközi Élettudományi Kutatóközösségben.

Tovább