51 Mester Programok ban ben Ausztrália for 2024

Mester Programok ban ben Ausztrália for 2024Filter
    • Adelaide, Ausztrália

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ha Ön egészségügyi vagy egészségügyi szakember, aki szeretné fejleszteni és fejleszteni vezetői, irányítási és üzleti készségeit, a Master of Health Services Management lehet az Ön számára.

    • Camperdown, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A kétéves diploma során megtanulja, hogyan dolgozzon más egészségügyi szakemberekkel a legmagasabb színvonalú személyközpontú ellátás érdekében. Tanulmányozni fogja az emberi biológiát, a farmakológiát, a kutatást és a bizonyítékokon alapuló gyakorlatot, az egészség és a betegségek társadalmi összefüggéseit, az egészségügyi rendszereket és még sok mást.

    • Joondalup, Ausztrália

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a tanfolyam mester egy diplomás belépési program jelentkezők számára, akik bármely tudományág alapképzettséggel rendelkeznek, különös tekintettel a klinikai gyakorlatra és a kutatásra, amely az NMBA-nál történő regisztrációhoz vezet.

    • Sydney, Ausztrália
    • Moore Park, Ausztrália
    • + 2 more

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    A Mester Phillosophy az orvosi biotechnológia egyedülálló lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy eredeti kutatást végezzenek és mély ismereteket szerezzenek az adott tudományos területen. A hallgatók hozzáférhetnek a munkatársakhoz, akik a területükön vezető kutatók és szakértők. A tanfolyam elvégzése lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy felfedezzék kutatási potenciáljukat és fejlesszék kutatási készségeiket. Ez a kurzus célja, hogy egy ösztöndíjat Pathway a PhD program.

    • Darwin, Ausztrália

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Cooranbong, Ausztrália
    • Wahroonga, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    18 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Bölcsészettudományi Kar, ápolási és teológia kínál Master of Nursing (a tanfolyam), opcionális kilépési pontjai Graduate Certificate Ápolás és Graduate Diploma in Nursing.

    • Melbourne, Ausztrália

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ha Ön egy szakember, jelenleg az egészségügyi környezetben dolgozik, és karrierjét vezető beosztásokba szeretné kiterjeszteni, ezt a programot az Ön számára készítettük.

    • Bond University, Queensland, Australia, Ausztrália

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    A Master of Nutrition és diétás Practice egy ausztrál Képesítési Keretrendszer (AQF) 9. szint mesterképzések (Extended) diétás programot. Elhelyez egy külön hangsúlyt fektettünk a tényeken alapuló szakemberek széles körű részvételét dietetika gyakorlatban különböző összefüggésekben mind helyben, mind külföldön, valamint rendelkező kutatási tapasztalattal.

    • Wagga Wagga, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    18 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Tanuljon egy jó hírnévvel és közel 50 éves tapasztalattal rendelkező egyetemen az ápolói képzés terén. A Charles Sturt University ápoló mester irányítja az ápolói szakma folyamatos fejlesztését helyi és országos szinten. Az ápolási Masterünk regisztrált ápolók számára platformot biztosít az ismeretekre és tapasztalatokra építve, javítva a kritikus gondolkodást, a döntéshozatalt és a kutatással kapcsolatos készségeket. Charles Sturtnál a posztgraduális kurzusok a következő szintű rugalmasságot kínálják, így az ápolási Master-et megfelelő időkeretben fejezheti be.

    • Perth, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Mutasd az utat! Az egészségügyi rendszerek világszerte arra törekszenek, hogy minőségi, biztonságos és hatékony ellátást nyújtsanak a lakosságnak.

    • Wollongong, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A Master of Public Health Extension célja, hogy több lehetőséget biztosítson a diplomás közegészségügyi tanulmányokhoz. Ugyanolyan felépítésű, mint a közegészségügyi mester, további feltétele a felsőfokú tanulmányok második specializációja - további 24 kreditpont a tanfolyami vagy kutatási tanulmányokból.

    • Melbourne, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A végzett hallgatókat orvostudósként alkalmazzák a diagnosztikai patológia területén, orvoskutatóként vagy klinikai kutatóként. Két klinikai patológia tudományágra fog szakosodni. A diploma megszerzésekor magas szintű készségekkel rendelkezik a szakterületéhez kapcsolódó elemzés és tudásintegráció terén.

    • Douglas, Ausztrália
    • Brisbane, Ausztrália
    • + 1 more

    Részidő

    24 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A James Cook Egyetemen az ápolási mesterünk felhatalmazza Önt arra, hogy a kórházi környezetben megismerje és megvalósítsa a kutatásokat és a vezetői vagy oktatási gyakorlat szerepét. Felkészült lesz arra, hogy fokozza és vezesse a betegek egészségügyi eredményeinek optimalizálásához szükséges változtatásokat.

    • Bilinga, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a fokozat növeli a testmozgás hatásait a test egészségi állapotára és jólétére, és építi ismereteit a kardiopulmonalis és a vázizomzat egészségi állapotáról, valamint a testmozgás hatásairól az anyagcserére és a pszichés egészségre.

    • Australia Online, Ausztrália

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Mental Health Nursing Master of Mental Health Nursing az első a maga nemében, amelyet az Australian College of Mental Health Nursing által meghatározott legújabb mentálhigiénés ipari szabványoknak megfelelően fejlesztettünk ki. Képesítését a(z) Pathway részeként felhasználhatja, hogy képesítéssel rendelkező mentális egészségügyi ápolóvá váljon.