close

Szűrők

Lásd a találatokat

Mesterek az Amerikai Egyesült Córdoba Argentinában 2021

A mester fokozat egy speciális tanulmányi program, amely lehet kitölteni körülbelül két év, amennyiben a tanulók már szerzett főiskolai diplomát hasonló területen. A diákok választhatnak, hogy keresni egy Master of Arts, MSc vagy MBA, attól függően, hogy a jelenlegi és jövőbeli céljait.Argentína egy csodálatos multietnikus és multikulturális lakosság, és egy bájos é… Tovább

A mester fokozat egy speciális tanulmányi program, amely lehet kitölteni körülbelül két év, amennyiben a tanulók már szerzett főiskolai diplomát hasonló területen. A diákok választhatnak, hogy keresni egy Master of Arts, MSc vagy MBA, attól függően, hogy a jelenlegi és jövőbeli céljait.

Argentína egy csodálatos multietnikus és multikulturális lakosság, és egy bájos és barátságos ország választó hallgatók a külföldi tanulmányokat. A minőségi oktatás területén is meghalni, és szintén nagyon kedvező. Argentína a világ egyik 's legmagasabb az írástudók aránya és élőhelyén a sok neves művészek, tudósok, írók és tudósok. Néhányan közülük megtalálja tanítás sok top egyetemeken.

A város egyike volt a megye fő oktatási központok. Mind a helyiek és a szomszédos diák vesz részt hat egyetemek és más intézmények szabad így Cordoba külön hangulatot.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Mesterek az Amerikai Egyesült Córdoba Argentinában 2021

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
University Institute of Biomedical Sciences of Cordoba (Instituto Universitario de Ciencias Biomédicas de Córdoba (IUCBC))
Córdoba, Argentína

Posztgraduális fokozat hivatalos elismeréssel és érvényességgel a Nemzet Oktatási Minisztériumának 277/18 határozatával.

Posztgraduális fokozat hivatalos elismeréssel és érvényességgel a Nemzet Oktatási Minisztériumának 277/18 határozatával. -
Mester
Spanyol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek