Filter
Mester
Spanyolország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Aneszteziológia Mesterek Áttekintése Spanyolországban 2020

Mesterdiplomákra a fejlett tudományos programok állnak rendelkezésre a különböző tanulmányi területeken. Mesterképzésben tipikusan kitölteni körülbelül két-három év. Attól függően, hogy az iskola, akkor is szerzett az interneten.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Részidős Aneszteziológia Mester Spanyolországban 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Aneszteziológia, Spanyolország

Formación Alcalá

Óraszámot és a hitelek: 1500 óra és 60 ECTS ... [+]

Részidős Aneszteziológia Egészségügyi Tanulmányok Spanyolországban. Órák száma és hitelek: 1500 óra és 60 ECTS. Időtartam: 8 hónap minimum és maximum 16 hónappal napjától beiratkozás - Mode: Material nyújtott könyv formájában + Értékelési és Oktató által Virtual Training Platform Alcalá. Célok Általános Olyan intézkedések meghozatalát az orvosok és a nővérek, hogy védjék és szabályozzák az életfunkciókat a beteg altatásban személyi úgy, hogy a lehető legkisebb zavart - Adjon / egészségügyi szakemberek, mint a fő módszerek és eljárások leggyakrabban használt altatásban egyaránt kórházi környezetben, mint extra-kórház - végrehajtásának javítása technikákat és módszereket, hogy megvédje a bete... [-]
Spanyolország Jaén
Szeptember 2020
Spanyol
Részidős oktatás
8 - 16 hónap
On-line
Bővebben magyarul