Read the Official Description

Mi az?

A mai társadalom azt követeli, hogy az élelmiszer nem csak akkor lesz képes biztosítani a tápanyagok és az energia, hanem kulcsfontosságú tényező, hogy növelje az egészséges élettartam. Néhány évvel ezelőtt az Európai Bizottság által támogatott hálózati kutatási kiválósági NuGO szakosodott nutrigenomikai a UIB hogy az egyik alapító tagja. Ez vezetett minket, hogy tervezzen egy új és speciális posztgraduális program, amely egyedülálló a világon.

Az új évezredben, elkezdjük feltárni a titkait a humán genomban. Van több gén variánsai felelős a diétára és a környezet eltér egyik emberről a másikra (nutrigenetics) és az új tudományágak és technikákat, mint például az epigenetikai és a technikák „omika” (funkcionális genomika, Epigenomics, transcriptomics, proteomikai és metabolomikájával ) segíthet megérteni a bonyolult viszonyát génexpresszió és a tápanyagok és az egyéni válaszok diéta. A tudás az egyéni genetikai válasz a napi kihívások segíthet megvédeni az egészségre a jövőbeli anyagcsere-betegségek. Nutrigenomikai a modern molekuláris táplálkozás és megnyitja az utat a személyre szabott táplálkozás, amelynek célja minden egyes személy szerint a genetikai variánsok és a szabályozás a kifejezése, hogy a gének ellen különböző táplálkozási kihívásokat.

Mit fogsz tanulni?

A diákok kapnak kapcsolatos ismeretek és készségek, hogy területén a táplálkozásgenomika és lehetőségeinek alkalmazása a személyre szabott táplálkozás és az alapvető technikákat fontos kutatási a fegyelem, valamint kapcsolódik a design az új projektek és fejlesztési képességek, az élelmiszer funkcionális szempontból a biztonságosságát és hatásosságát élelmiszer, és a konkrét gyakorlati képzés a kutató laboratóriumokban vagy társaságok együttműködnek szektorban. A hallgatók is készségek fejlesztése a tudományos kommunikáció és a tudományos módszer.

Mit tehet, ha végeztél?

Egyrészt, a Mester ad a doktori tanulmányok (a két útvonalat specializáció), és széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek a tanulók képzése, akik elérhető különböző doktori programok (beleértve a doktori program nutrigenomikai és táplálkozás egyéni), és megszerezze a doktora címet. Másrészt, mesterképzés, kombinálva a korábbi tanulmányok a diákok, a foglalkoztatás növelése és promóciós lehetőségeket a vállalatok, az üzleti alkalmazásokkal kapcsolatos táplálkozásgenomika / nutrigenetic tesztek ismeretek alkalmazását az egészségügyi és élelmiszer-ajánlások a vállalatok kutatási és fejlesztési programok és a fejlesztés a funkcionális élelmiszerek a biotechnológia területén, az élelmiszer-biztonság és az egészségre vonatkozó állítások az élelmiszer, stb

Hozzáférés az egyéb szakmai tanulmányok és kimenetek

PhD nutrigenomikai és személyre szabott táplálkozás.

A kurzus felépítése

A Mester áll teljes kínálat 93 kredit, amelyből a diákok meg kell tennie a kötelező legkisebb 60 (egy tanévre), mely két útvonalak lehetséges specializáció. 30 kredit kötelező és közös a két útvonalat, amely minden részletre kiterjedő képzés alapjait a jövőben szükséges diplomások nutrigenomikai és személyre szabott táplálkozás molekuláris, metabolikus és tapasztalati tudás szükséges fedezi a diákok mester és doktori. A többi kredit diákoknak meg kell tennie a két útvonalak között oszlanak meg a különböző specializáció, amelynek meg kell választani egyet: Research in nutrigenomikai és személyre szabott táplálkozás és fejlesztés és innováció nutrigenomikai, funkcionális élelmiszerek. E két útvonal van beállítva, illetve kutató profilok és szakmai jellegű, és mindkét nyissa ki az ajtót, hogy a befejezése a doktori.

Profil kutatások nutrigenomikai és személyre szabott táplálkozás képzést kínál, amely magában foglalja a tudás és technológiák alkalmazását posztgenomikus korszak és fogalmak alkalmazásával rendszerek biológia és a személyre szabott táplálkozás.

Profil innováció és fejlesztés nutrigenomikai, funkcionális élelmiszerek továbbá a képzés kapcsolatos kutatás és darabolás - él a táplálkozás, de van egy erős szakmai, amely majd lehetővé teszi a diákok , hogy megszerezzék a tudás és készségek dolgozni hozzáértő az üzleti környezetben kapcsolatos táplálkozásgenomika, személyre szabott táplálkozás, molekuláris táplálkozás, funkcionális élelmiszerek és az élelmiszer-biztonság. Bár ez a profil látható egy üzleti elv, ez ad hozzáférést is, hogy a folytatását a doktori tanulmányok végzése doktori disszertáció, hiszen a képzés, mint egy orvos is fontos azok számára, akik szeretnék fejleszteni szakmailag az üzleti környezetben .

Jövedelem profilja és felvételi kritériumok

A Mester nutrigenomikai és személyre szabott táplálkozás elérheti diplomások kapcsolatos egészségügyi tudományok, úgy, hogy elérheti a diplomások Master (vagy végzettséggel, vagy diploma) a biológia, biokémia, biotechnológia, Tudományos és Élelmiszer-technológiai, borászat, gyógyszerészet , ápolási, orvosi, emberi táplálkozással és Dietetikai, kémia, állat-egészségügyi és az egyéb lehetséges kapcsolódó tanulmányok és külföldi hallgatók fok velük kapcsolatban. Tanulmányok Bizottság mérlegelheti a felvételi más potenciális diplomások, ezek konkrét képzést.

A felelős szerv a döntést, hogy mely hallgatók elismerte, hogy a mester minden tanév lesz a Bizottságot Studies program. A Bizottság értékelni fogja az alábbi feltételeknek, figyelembe véve a felsorolt ​​százalékos az átfogó értékelésben:

  • egyetemi hallgató átirat, súlyozott származási tanulmányok (80%).
  • Értékelése a küldetésnyilatkozat írta a diák (10%).
  • Egyéb tudományos érdeme, kapcsolódó végzettségük, amely biztosítja a tanuló (az angol nyelvtudás, speciális képzések stb) (10%).
Program taught in:
Spanyol
Angol

See 4 more programs offered by Universidad de las Islas Baleares - UIB »

Last updated February 27, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
2,061 EUR
Ár alkalmazandó állampolgárainak a tagállamok az Európai Unió és a spanyol állam lakói
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019