Mester az orvosi fizikában

Általános információk

Program leírás

Köszönjük érdeklődését University of Eastern Finland Orvosi Fizika Mesterképzési Programja iránt. Campusunk Kelet-Finnország szívében található, és körülbelül 15 500 diáknak ad otthont. A MedPhys programot Kuopio városában szervezik. Ez az orvosi fizika mesterképzés multidiszciplináris kétéves mesterképzési program, amely magas szintű kutatást és oktatást ötvöz.

A következő alkalmazási időszak kezdete 2. December 2019-22-én január 2020, és a vizsgálatok elején kezdődnek szeptember 2020. A tandíj a program 12 000 € euró tanévenként. Az EU, az EGT-országok és Svájc állampolgárai mentesek a tandíjatól. 2020-ban nagylelkű tandíjmentességeket kínálunk, amelyek az éves tandíj 80% -a.

A programról, a tandíjról, az ösztöndíjakról és a kiválasztási kritériumokról részletes információk a www.uef.fi/medphys honlapon találhatók. A program oktatási nyelve az angol, a mesterfokozat két évig tart.

University of Eastern Finland nagy elmék és személyiségek egyeteme. Az első naptól azt szeretnénk, hogy diákjaink a tudományos közösség új tagjai legyenek szívesen. Együtt egy holnapi egyetemet építünk.

Szeretne még több információt kapni University of Eastern Finland programjáról és tanulmányairól? Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Tovább

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Kevesebb