Mester az Egészség Informatika

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

További információ a RIT megbirkózik a koronavírus válság ide

Áttekintés

A számítástechnika alkalmazásának és használatának növekedésével az egészségügyi ágazatban példátlan szükség van olyan szakemberekre, akik kihasználhatják az informatika kreatív erejét, hogy hatással legyenek a betegek adatainak megszerzésére, tárolására, kezelésére és visszakeresésére, valamint a betegellátás, a kutatás és az oktatás javításához szükséges orvosi adatokhoz való hozzáférés. Az egészségügyi informatikai mester szakemberek számára ismeri a hivatalos orvosi terminológiát, a klinikai folyamatokat és az iránymutatásokat; valamint annak megértése, hogy az információs és kommunikációs rendszerek hogyan használhatók fel a betegekkel kapcsolatos információk sikeres továbbítására a különféle egészségügyi ellátási körülmények között.

Tanulmányi terv

Az egészségügyi informatika tagállamai csak online érhetők el. Az információs technológia információs és adatigényeire alkalmazza az információs technológia kreatív erejét. A program két pályát kínál: a klinikus pálya és elemző pálya.

A programot a különféle egészségügyi klinikai és technológiai környezetben dolgozó szakemberek számára tervezték. A tanterv 7 alaptanfolyamból és 6 pálya tanfolyamból álló koncentrációs választásból áll. Ezek a tanfolyamok a szoftverfejlesztésre, a rendszerintegrációra, az adatelemzésre, a klinikai alkalmazás kiépítésére, a rendszerek elemzésére és a projektmenedzsmentre összpontosítanak. Az egészségügyi informatika területén az orvostudományi kollégiumok interdiszciplináris erősségeire támaszkodik, valamint egészségügyi partnere, a Rochesteri Regionális Egészségügyi Rendszer (RRH) mellett.

Industries

 • Egészségügyi ellátás
 • Internet és szoftver
 • Tudományos és műszaki tanácsadás
 • Kutatás

Tanterv

Egészségügyi informatika, MS-fokozat, tipikus kurzusszekvencia

Első év

 • HCIN-610 Az emberi-számítógép interakció alapjai
 • MEDI-701 Bevezetés az egészségügyi informatikába
 • MEDI-704 Egészségügyi gyakorlat (nyáron)
 • MEDI-705 Orvosi tudásszerkezetek
 • MEDI-735 klinikai információs rendszerek

Második év

 • ISTE-764 Projektmenedzsment
 • MEDI-788 Capstone az egészségügyi informatikában
 • Nyomon követni a választható

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy az MS informatikai programba való belépést vegyék figyelembe, a jelölteknek meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

 • Teljesítsd a diplomát.
 • Tartson egy érettségi fokozatot (vagy azzal egyenértékű) egy akkreditált egyetemen vagy egyetemen.
 • Nyújtson be hivatalos átiratokat (angolul) az összes korábban befejezett egyetemi és posztgraduális munkáról.
 • Legalább 3,0 (vagy azzal egyenértékű) kumulatív GPA.
 • Jelentkezzen be két ajánlólevelet azoktól, akik képesek értékelni a pályázó sikerességét a programban.
 • Küldje el az aktuális önéletrajzot vagy önéletrajzot.
 • Azoknak a nemzetközi pályázóknak, akiknek anyanyelve nem angol, be kell nyújtania a TOEFL, IELTS vagy PTE pontszámokat. Minimális TOEFL-pontszám 88 (internet-alapú) szükséges. A minimális IELTS-pontszám 6,5. Az angol nyelvű teszt pontszámot az angol anyanyelvűek vagy az amerikai intézményekben szerzett fokozatokról származó átiratokat benyújtó személyektől eltekintjük.
 • A nemzetközi egyetemektől származó pályázóknak GRE pontszámokat kell benyújtaniuk.
 • Ajánlott, hogy a pályázók legalább három éves tapasztalattal rendelkezzenek az egészségügyi ellátásban, az egészséggel kapcsolatos kérdésekben vagy az informatika szervezésében. A jelentkezőket, akik nem felelnek meg ennek a követelménynek, előfeltételként fel lehet kérni bizonyos egyetemi / posztgraduális szintű kurzusok elvégzésére.
 • Szükséges lehet egy interjú a program felvételi bizottságával is.

Felhívjuk figyelmét, hogy a pályázatokat be kell jelentkezni a belépésre. Az elsőbbségi megfontolásokhoz kérjük, hogy a tervezett kezdő időpontot megelőzően legalább hat hétig nyújtson be minden pályázati anyagot.

Bizonyos országokra az Egyesült Államok Exportellenőrzései alá tartozó átfogó embargók tartoznak, amelyek gyakorlatilag MINDEN exportot, importot és egyéb, engedély vagy más amerikai kormány engedélye nélküli tranzakciót tiltanak. A szíriai, szudáni, észak-koreai, ukrán krími régió, irán és kubai tanulók nem regisztrálhatnak RIT online tanfolyamokra. Az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának speciálisan kijelölt állampolgárainak listájára vagy az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának Deny Orders-i táblázataira sem lehet magánszemélyek. A RIT online tanfolyamaira való bejelentkezéssel Ön képviseli és garantálja, hogy nem tartózkodik, vagy nem állampolgár vagy lakóhellyel valamely ilyen országban vagy ilyen listán.

Előfeltételek

Várható, hogy a leendő hallgatók, akik tervezik az elemző pálya folytatását, az alapvető informatikai koncepciók hátterét fogják magukba foglalni, beleértve az objektum-orientált programozást és statisztikákat. A szükséges háttér nélküli diákoknak meg kell felelniük az előfeltételeknek, mielőtt a programra jelentkeznének. A hídpályák azonban rendelkezésre állnak az előfeltételek teljesítéséhez.

Bridge program

Azok a hallgatók, akiknek a főiskolai előkészítése vagy a munkatapasztalata nem felel meg az előfeltételeknek, képesek ezeknek a hiányosságoknak a kiegyenlítésére, ha a pályakezdők által előírt előfeltételeket teljesítik. A hídpálya nem része a mesterképzéshez szükséges 30 órás hitelóra. A hallgatók GPA-jában nem szerepelnek a hídpályák besorolása, ha a kurzusokat az immatrikáció előtt veszik fel; ezek a beérkezések, ha az érettségi után befejeződtek. Mivel a hídprogramok többféle módon is megtervezhetők, a posztgraduális programigazgató segíti a diákokat a tervezés és a tanfolyam kiválasztásában.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Tovább

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Kevesebb