Mester az Egészségügyi Egység vezetésében

Általános információk

Program leírás

Az egészségügy vezetésével foglalkozó mesterképzés célja az egészségügyi vezetők felkészítése speciális ismeretek és menedzsment-menedzsment ismeretek megszerzésével az állami és magán egészségügyi egységek alkalmazására, valamint a központi és regionális szolgáltatásokra. egészség.

A program felépítése

A program nyolc (8) hathónapos tematikus modulból áll, amelyek közül öt (5) kötelező, és mindhárom (3) öt (5) tematikus egység és a mesterképzés közül választható, két tematikus modul.

Az első év 4 kötelező TH-ből áll, amelyek párban vannak kiválasztva. Az első pár a ΔΜΥ501Α és ΔΜΥ501Β tematikus modulok, míg a második pár a ΔΜΥ502Α és ΔΜΥ502Β tematikus modulokból áll.

Az ötödik kötelező Tematikus Modul DMI603 a második évben tanít.

A kötelező tematikus egységek sikeres befejezése után a hallgatónak joga van a mesterdokumentumba való beiratkozáshoz, amelyet a többi tematikus egység sikeres befejezésétől számított 12 hónapon belül kell támogatnia.

A mesterképzés során nem végez munkát, és nincs tanári terhelés. A tematikus egységek többi részében a hallgatóknak két papírt kell készíteniük egy modulonként, és feljogosítaniuk kell őket arra, hogy részt vegyenek a végső vizsgákon, ha az előírt fokozat felét eléri.

Tematikus modulok:

A. Kötelező - 1. év

a) IMY 501A alapvető irányítási alapelvek és egészségügyi szolgáltatások menedzsmentje és IMY501B felügyeleti eszközök: módszerek és technikák
b) IMY 502A egészségügyi közgazdaságtan és IMY502B egészségügyi szolgáltatások kutatási módszertana

B. Kötelező egység - 2. év

DMI 603A Egészségügyi szolgáltatások pénzgazdálkodása

C. 3 opció - 2. év

Három (3) Tematikus modul vagy egy (1) Mester tézis és disszertáció választható

IMY 604B Az egészségügyi programok pénzügyi értékelése
IMY 605A minőség az egészségügyi szolgáltatásokban
IMY 606B közegészségügy és egészségvédelem
IMF 607 Egészségügyi szociológia (2017 - 2018 tanév nem kerül felkínálásra)
IMF 608 Marketing az egészségügyi szolgáltatásokban (2017 - 2018 tanév nem kerül felkínálásra)
IMY 700 tézis (egyenlő két tantárgy modullal)

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy bejusson a posztgraduális programba, szükséges egy elismert egyetemi intézményből diplomázni .

Kívánatos, hogy a leendő hallgatók jól ismerjék az angol nyelvet, hogy könnyen hozzáférhessenek az angol nyelvű tudományos irodalomhoz.

alkalmazások

A pályázatokat kizárólag az egyetem honlapján keresztül lehet benyújtani elektronikusan: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

As the second public University, established in 2002, the Open University Cyprus (OUC) aims to fill an important gap in the Cypriot higher education system, offering accredited distance learning degre ... Tovább

As the second public University, established in 2002, the Open University Cyprus (OUC) aims to fill an important gap in the Cypriot higher education system, offering accredited distance learning degrees at all levels (undergraduate, master and doctoral). Building on its origins as the country’s only University dedicated to distance education, OUC is growing quickly in academic stature and overall reputation. Today’s challenging realities have widened OUC’s horizons, helping to bring Cyprus near towards its strategic goal: to be established as a regional educational and research center and hub for international scholars and students alike in the Eastern Mediterranean basin. Kevesebb