Mester az Alkalmazott Tudomány a Betegség Biztonsági és Egészségügyi Minőség

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az MSc A Páciens Biztonsági és Egészségügyi Minőségben egy teljesen online, részmunkaidős interdiszciplináris végzettség által kínált legmagasabb rangú iskolák a Johns Hopkins Egyetemen. Ez az első fajta együttműködés a Johns Hopkins Bloomberg Közegészségügyi Iskola, a Johns Hopkins Orvostudományi Kar, a Johns Hopkins Nursing School és az Armstrong Betegbiztonsági és Minőségbiztosítási Intézet között.

Ez egyesíti a tanfolyamot a JHU legmagasabb rangú iskoláival az Armstrong Intézet úttörő előrehaladásával a betegbiztonság terén.

A program célja a diákok oktatása a transzformációs mechanizmusokban és a bizonyítékokon alapuló protokollokban, amelyek csökkentik a megelőzhető betegek károsodását és javítják a klinikai kimeneteleket.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health offers fully online, part-time master’s degree and certificate programs, designed for working professionals. The Online Programs for Applied Learnin ... Tovább

The Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health offers fully online, part-time master’s degree and certificate programs, designed for working professionals. The Online Programs for Applied Learning (OPAL) focus on emergent industry sectors that have a resounding need for highly skilled professionals. Kevesebb