Mester a gyógyszerészeti biotechnológiában

Általános információk

Program leírás

Jöjjetek a jövőben a University of Bologna .

Iratkozzon fel az Alma Orienta virtuális vásárra, és csatlakozzon hozzánk online május 14–15- én .

Y ou lesz a lehetőség, hogy csatlakozzon az élő előadások a kar, tutorok és a szakszemélyzet, valamint hogy kölcsönhatásba lépnek velük, hogy kérésre információt és kérdéseket feltenni.

href = "https://eventi.unibo.it/almaorientavirtualfair

__________________________________

A gyógyszerészeti biotechnológia nemzetközi mesterképzése magas szintű elméleti ismereteket, technológiai és kísérleti szakértelmet nyújt az egészségügyben alkalmazott biotechnológiák kutatási és fejlesztési tevékenységeinek tervezéséhez, vezetéséhez és irányításához, az innovatív és biotechnológiai gyógyszerek tervezéséhez, jellemzéséhez, előállításához, elemzéséhez és megfogalmazásához. , vakcinák, diagnosztikai eszközök.

5 ok indul a képzésre

  1. A biotechnológia hamarosan biztosítja az emberi egészség javításának esélyeinek legnagyobb részét: a gyógyszerészeti biotechnológia kutatása élen jár.
  2. Ez a tudás és a dinamikus szakértelem biztosítja a gyógyszer-biotechnológiához kapcsolódó összes szempontot, az ötletek kidolgozásától a megvalósításáig.
  3. A tanárokkal folytatott szoros interakció biztosítja a legjobb lehetőségeket arra, hogy érdekeit nemzetközi környezetben kövesse.
  4. A legtöbb kurzus gyakorlati laboratóriumi órákat foglal magában, és alapos alapismereteket fog szerezni fejlett laboratóriumi ismeretekkel együtt.
  5. Lehetősége van arra, hogy részt vegyen egyetemi kutatólaboratóriumokban vagy biotechnológiai vállalatokban, mind Olaszországban, mind külföldön.

Felvételi követelmények

Az egyes képzési programokra külön felvételi eljárások vannak. A jelentkezésről, a tandíjakról és a határidőkről részletes információkat talál a következő címen:

href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/PharmaceuticalBiotechnology/how-to-enrol

Tanulmányi támogatások és támogatások

Az egyetemi hallgatók gazdasági támogatásban részesülhetnek az Emilia Romagna régió, a University of Bologna és más külső testületek tanulmányai során.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Tandíj-mentességek

Nézze meg honlapunkat, hogy megtudja, mely dokumentumok szükségesek a mentességek és különleges támogatások igényléséhez.

href = "https://www.unibo.it/en/teaching/enrolment-transfer-and-final-examination/tuition-fees-and-exemptions/tuition-fees

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Tovább

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Kevesebb
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Több Kevesebb