Mester Program Egészséggazdaságtan, politika és menedzsment

Általános információk

Program leírás

Az egészségügyi közgazdaságtan, politika és menedzsment mesterképzési programja átfogó perspektívát nyújt az orvosi menedzsment területére, és multidiszciplináris megközelítéssel rendelkezik. Az orvosi menedzsment arra irányul, hogy miként lehet a kompetencia, tudás, anyagi és egyéb eszközök formájában az erőforrásokat a legjobban felhasználni és fejleszteni az emberi egészség javítására.

karolinska

Program bemutatása

A program lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy elméleti és gyakorlati készségeket fejlesszenek ki az egészségügyi és egészségügyi kérdések elemzéséhez szervezeti és politikai szinten. A cél az egészséggazdasággal, a menedzsmenttel és a politikával kapcsolatos meglévő ismereteik és készségeik fejlesztése, valamint az egészségügyi ágazat funkciójának elméleti és fogalmi megértésének elősegítése.

További információ a program felépítéséről a program tantárgyában .

karolinska2

Karrierlehetőségek

A diplomások jól felkészültek számos álláshelyre a magán- és az állami szektorban, különösen a környezetvédelmi és egészségügyi kérdésekért felelős hatóságok számára, mind Svédországban, mind külföldön. A program szilárd ösztönzést nyújt azoknak a diplomásoknak, akik doktori szinten folytatják tanulmányaikat.

karolinska3

Több információ

Az alkalmazással, a konkrét belépési követelményekkel és a kiválasztással kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a Karolinska Institutet webhelyén az egészséggazdaságtan, politika és menedzsment Master programjára .

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ... Tovább

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ranked in the top 50 universities globally and the top 10 medical universities in Europe. Kevesebb