Mester Program Biomedicin

Általános információk

Program leírás

Ról ről

Érdekli a tudományos kutatás? Szeretne többet megtudni a betegségekről és megérteni, hogy miért betegednek meg mások és mások nem? Ebben az esetben javasoljuk, hogy csatlakozzon az Umeå Egyetem biomedicin mesterképzéséhez. A biomedicin mester program kiváló tudást és készségeket biztosít a fejlett tudományos módszerek alkalmazásához, és előkészíti Önt a doktori tanulmányokra, illetve a gyógyszeripari vállalatoknál, a hatóságoknál vagy az egészségügyi rendszerben végzett munka alapjain.

Amíg tanul

Az első félévben megnyitották a Advanced Biomedicine tanfolyamot. A tanfolyam az Umeå Egyetem négy kiválósági területe: fertőzések, rák, anyagcserezavarok és a neurológiai rendszer. Ebben a kurzusban a bioinformatika, a biostatisztika, a tudás és az etika elmélete is képzett.

Az első félév után bőséges orvosbiológiai tanfolyamokkal állunk rendelkezésünkre, amelyek közül választhat, és testre szabhatod a saját oktatást. Az előrehaladott szintű projektek (30 ETSC kredit) lehetőséget biztosítanak Önnek arra, hogy alapos ismereteket szerezzenek az Ön által választott területen, vagy választhat más érdeklődési területeket, mint a tumorbiológia, a bakteriális patogenezis, a fehérjék szerkezete és funkciói stb. Sok tanár, akit találkozni fognak, vezető tudósok, és folyamatosan megépítené saját tudományos hálózatát. Függetlenül attól, hogy milyen kurzusokat választasz, a kísérleti tervezésben, az eredmények kiértékelésében és a különböző tudományos formátumokban történő bemutatásában tanítanak. A mesterprogramot 30 vagy 45 ECTS kreditvizsga-munka végzi.

Karrierlehetőségek

A biomedicinális hallgatóknak a gyógyszeriparban, a biotechnológiai iparban és az egészségügyben a kutatás és fejlesztés munkaerőpiaca van. Lehetőségük van arra is, hogy tudomány újságírók, szabadalmi ügyvédek vagy orvosi szakértők legyenek a különböző hatóságok között.

Mesterfokozattal doktori tanulmányokra is igényelhető.

Fokozat

A program ad neked egy Master of Science in Biomedical Science.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

For more than a half-century, Umeå University has been evolving as the premier destination of higher education in northern Sweden. Throughout our proud history, we have remained committed to providing ... Tovább

For more than a half-century, Umeå University has been evolving as the premier destination of higher education in northern Sweden. Throughout our proud history, we have remained committed to providing a world-class teaching and research environment that is characterised by excellence, innovation, openness and diversity. Kevesebb